Çok pahalı be. 100 felan olsa hadi neyse diyecem de
100 GB var kafadan.Çok pahalı be. 100 felan olsa hadi neyse diyecem de
Not: kaç GB bu oyun? Bir yıl indirmesini beklemeyelim sonra.
Kafadan 100 yoktur yahu. İstediği alan 100 GB zaten. Ben 70 felan olur diye düşünmüştüm100 GB var kafadan.
Doğrudur, yanlış hatırlıyor da olabilirim. Demosu 20 GB mesela.Kafadan 100 yoktur yahu. İstediği alan 100 GB zaten. Ben 70 felan olur diye düşünmüştüm
Çok kararsız kaldım ya. Şimdi bunu alsam birçok oyun başka zamana kalacak. Pre-order ve normal satın almanın farkı var mı ?Doğrudur, yanlış hatırlıyor da olabilirim. Demosu 20 GB mesela.
Bakmadım ama pre order almanın bir avantajı kalmamıştır bence. Oyunun çıkmasına birkaç gün kaldı zaten.Çok kararsız kaldım ya. Şimdi bunu alsam birçok oyun başka zamana kalacak. Pre-order ve normal satın almanın farkı var mı ?
Farkı yoksa yaza kadar beklesin ya. Yaz indirimlerine kadar vakti var. Girerse indirime alırız, girmezse de alırız.Bakmadım ama pre order almanın bir avantajı kalmamıştır bence. Oyunun çıkmasına birkaç gün kaldı zaten.
Kaliteli RPG oyunlarına verilen paraya acımam ben. 10 saatlik oyunlardan değil ne de olsa.
Okul döneminde PC yasaktı sana değil mi? :/ Dediğin gibi yaza bırak fiyatı düşer.Farkı yoksa yaza kadar beklesin ya. Yaz indirimlerine kadar vakti var. Girerse indirime alırız, girmezse de alırız.