Mafia 2 ile başlamalısın.Nerdeyse oyun oynamışlığım yok. İlk başta şunları yüklemeyi düşünüyorum bunlar dışında var mı önerisi olan...
Witcher 3
Dark Souls 3
Metro serisi
Madmax
Skyrim(oynadım)
Mafia 2 ile başlamalısın.Nerdeyse oyun oynamışlığım yok. İlk başta şunları yüklemeyi düşünüyorum bunlar dışında var mı önerisi olan...
Witcher 3
Dark Souls 3
Metro serisi
Madmax
Skyrim(oynadım)
İşin içine bebe katmasalar iyiydi.God of war çıkış tarihi açıklandı hikaye fragmanıyla kaplamaların kalitesi çok daha ileriye taşınmış bir kadının tipini beğenmedim ama yılan falan çağ atlamış of of fena 20 nisanda geliyor.
Hani Thor hani Odin sırf merak uyandırsın diye hiç birşey yok videoda.God of war çıkış tarihi açıklandı hikaye fragmanıyla kaplamaların kalitesi çok daha ileriye taşınmış bir kadının tipini beğenmedim ama yılan falan çağ atlamış of of fena 20 nisanda geliyor.
Zaten halkanın giriş kısmıymış bu oyun ilk oyun daha giriş olacak yani asıl olaylar muhtemelen sonraki oyunlara kalır ama şu var çocuk yaralandıktan sonra farkındaysan kratos sargılarını çözüyor orada tam zincirleri çıkaracakken vaz geçti sanırım geri bağladı. Zaten doğrulanmıştı zincirli silahların azda olsa oyunda olacağını.Hani Thor hani Odin sırf merak uyandırsın diye hiç birşey yok videoda.
En az 2 oyun çıkarırlar daha.
Yalnız Kratos tam baba olmuş sakinleşmiş, bildiğin ihtiyarlamış reis.God of war çıkış tarihi açıklandı hikaye fragmanıyla kaplamaların kalitesi çok daha ileriye taşınmış bir kadının tipini beğenmedim ama yılan falan çağ atlamış of of fena 20 nisanda geliyor.
Özellikle çocuğa bir tanrıya zarar vermenin bedeli ağır olur falan diyor çocuğunu uyarıyor zamanında kendi deneyim etti sonuçta bunları dünyanın dengesi bozulduğundan. Falan tam baba olmuş harbiden ama çocuğun başına bir şey geldiğinde tam zincirleri salıyordu muhtemelen vaz geçti sanırım oyunun bir yerinde gene kendinden geçecek. Gene eski kratosu tamamen alacağız elimize bir iki saatliğine.Yalnız Kratos tam baba olmuş sakinleşmiş, bildiğin ihtiyarlamış reis.