Benim rahat 300-400 saat oynamışımlığım var. Adamlar sanat yapmış
Skyrim'siz geçen günlerine mi
MgsV hakkında bir kaç şey yazayım daha tam bitirmedim ama ilk yarısı bitti. Öncelikle oyunun hikayeye falan ihtiyacı yok, oynanışı yetiyor. Açık alana elemanı bırakıp, boylu boyuna yardırmak için bile oynanır oyun.
Oyunda en fazla hoşuma giden şey. Sahip olduğu kamera açısına rağmen kusursuz bir mekaniğinin olması. Genelde Omuz üstünden bakma işini beceremiyorlar. Etraftan kaynaklar toplama, kendi ekibini oluşturma, silahları düzenleme ve geliştirme, buddy'lerine itemler düzme, adamlarını misyonlara gönderme, Karargahını geliştirme vesaire. Ne ararsan var oyunda. Ve tüm bu saydıklarım öyle laf olsun diye konulmuş üç beş saçmalıkta değil baya baya boylu boyuna uzanıyorlar. Bir dünya seçenek sunuyor oyun.
Haritası oldukca geniş, açık dünyasında sıkıntı yok, sadece belli başlı alanlar var oralara zorlasan bile giremiyorsun mesela ben dağa çıkayım dedim başardımda ama dağın tepesinde düz yolda yüreyemedim
Yalnız haritada şöyle bir sıkıntı var oyunun oynama süresi fazla olduğundan aynı yerlerde dönüp dolanıyormuşsun hissi veriyor. Bu da zamanında
@Raiden'in yazdıklarında belli bir miktar haklı olduğunu gösteriyor.
İşin özeti sadece ilk yarıyı bitirmeme rağmen iki haftadır her gün 7-8 saat oynattı kendini ve daha da uzun bir süre oynamaya devam ederim