Evrenin kaderini doğrudan belirleyenlere üzerlerine yazılan rolü oynuyorlar dedikten sonra ne anlatayım ben sanaDs'de sonlanma yoktur. Ateş Çağı vs Karanlık Çağ yaşanır her daim. İki çağın da tamamen sona ermesi imkansızdır. Bitti dersin ama küllerinden yeniden doğarlar. Oyunu bitirdiğinde en baştan başlamanın sebebi de budur zaten. Senin yaptığın icraatların üzerinden çok uzun zaman geçer ve her şeye baştan başlamak zorunda kalırsın.
Ha bu arada hadi Geralt neyse de Kratos'un kasıntılıkla uzaktan yakından alakası yok. Cool görünmeye falan çalışmaz. Senin kasıntı Zori gibi yalandan pozlar da vermez ama neyse ki senin böyle karakterlere hayranlığın yokmuş zaten xd Onun sonsuz hiddeti vardır sadece. Bu da böyle biline.
Kratos'u ikinci oyuna kadar severdim ama sonradan abarttılar, Özellikle bire bir karekteri kopyaladıkları Herakles'in boss olduğunda söylediği sözlerle adamların çaldıkları şeye bile saygılarının olmadığını gördüm zaten daha sonra para kazanalım diye kestirmedikleri tanrı kalmadı ki Kratos'un kastıntı(2'den sonraki tüm oyunlar için) olmadığını söylemek çok komik la