Geralt'a ettiğin laf yetmedi şimdi de sıra Kratos reyize mi geldi? Sen hayırdır arkadaşım? Ne ayaksın sen de hele.Bi onlara bulaşmamıştı çakma Herkül
Geralt'a ettiğin laf yetmedi şimdi de sıra Kratos reyize mi geldi? Sen hayırdır arkadaşım? Ne ayaksın sen de hele.Bi onlara bulaşmamıştı çakma Herkül
Böyle çakma karekterlere kanım ısınmıyor napamGeralt'a ettiğin laf yetmedi şimdi de sıra Kratos reyize mi geldi? Sen hayırdır arkadaşım? Ne ayaksın sen de hele.
Türkçe altyazı hepsinde var.Bence game of the year al. Tüm dlc'ler içinde ve türkçe altyazı update'i sadece GOTY versiyonunda var.
Tamamdır, öyle yapacağım.Hacı W3'ü ayrı al GOTY versiyon. 1. ile 2. oyun zaten 7 liraya falan mı ne geliyor onları ayrı alırsın. 3 oyun birden paketinde dlcler yok yalış hatırlamıyorsam..
OP'taki eblek eblek karakterlere olan sevgini daha iyi anlıyorum artık. Geralt ve Kratos oyun dünyasının neferleridir.Böyle çakma karekterlere kanım ısınmıyor napam
Nefer olmaları çakma olmadıkları anlamına gelmiyorOP'taki eblek eblek karakterlere olan sevgini daha iyi anlıyorum artık. Geralt ve Kratos oyun dünyasının neferleridir.
Kratos neyse de Geralt ne yav.OP'taki eblek eblek karakterlere olan sevgini daha iyi anlıyorum artık. Geralt ve Kratos oyun dünyasının neferleridir.