Bu oyun zaten asla gow 2 olamaz orası kesin gibi serinin en efsane oyunuydu ki aynı adam yapıyor bu oyunu ikinci oyunu yapan o yüzden güveniyorum yeni oyuna. Benim en çok beklediğim oyun Gow olsa bile kişilikten kişiliğe tabi bekleyişler değişiyor ben daha 8 9 yaşımda mitolojik şeyleri görünce kendimden geçerdim istanbul da Zeus heykeli falan görünce
Last bence en fazla birinci oyunla aynı olur daha fazla üstüne çıkacağını sanmam Şimdi şöyle söyleyeyim Gow aslında eskisinden daha fazla ilgi gördü şimdi nasıl diyeceksin şöyle bak. Yeni oynanış yüzünden bazı eski oyuncular sinirlenmiş olsa bile eski oynanışı sevmeyen bir çok kişiyi de oyuna çekmeyi başarmışlar. İnternette forumlarda görüyorum bir çok kişi önce ki gow oyunlarını pek sevememiştim ama bu oyunu çıktığı gün alacağım diyor herifler hep
Oynanış uzunluğu ise zaten ana senaryo 25 35 saat olmayacakmış keşfedilen mekanları keşfedersek o kadar uzayacakmış yani sen istersen 15 saate de bitireceksin bildiğim kadarıyla. Birde çocukla ilgili çok müthiş planları varmış son yayınladıkları videoda çocuğun içinde olan iki tane ruhtan bahsediyorlar mavi ve kırmızı renk çocuk hayvanları duyabiliyor muş o güçler sayesinde mavi olan ruh iyi olan kırmızı ise kötü gibi bir şey. Yani çocuk oyunda kendi içinde savaşacak sanırım bu da Kratosu etkileyecek tabi ki. Ve gördüğümüz yılan çocukla konuşabiliyor o yılanın çocuğu bize karşı düşürebilme ihtimali falan var çocuk Last of us ta ki gibi olmayacak yani aslında çok daha farklı olacak hikaye de biraz uzun yazdım kaptırıp üzgünüm
Edit şunu unutmuşum çocuk fragmanlarda çok konuşuyor diye gelen şikayetler üzerine çocuğun konuşma sahnelerine denge getirmişler sanırım öyle demişlerdi.