Şu yemek işlerine ayak uyduramadım.Yiyorum yiyorum can mı vermiyor yoksa yemekler mi fazla can vermiyor ayıkamadım.Dark souls'tan sonra ben
Şu yemek işlerine ayak uyduramadım.Yiyorum yiyorum can mı vermiyor yoksa yemekler mi fazla can vermiyor ayıkamadım.Dark souls'tan sonra ben
Kırlangıç iksirini kullan can için. Yemekler de artırır ama iksir etkisi yapmaz. Bu arada gördüğün her türlü alkolü al. Meditasyona oturunca içkiler yeniliyor iksirleri.Şu yemek işlerine ayak uyduramadım.Yiyorum yiyorum can mı vermiyor yoksa yemekler mi fazla can vermiyor ayıkamadım.
ilk defa oynuyorsan tavsiye edilmez en zorGaza gelip witcher da en zor da başladım.Griffin de takıldım şu an
O skilli daha Griffindeyken nasıl açsın@Eustass Captain Kidd @Shakan
Yemek yiyince 20 dakika boyunca can yenilemesi yapan bir skill vardı. Onu kullanın. Yoksa 5-10 saniyelik can yenileme çok işe yaramıyor.
Hemen açsın demedik zaten. :S Arkadaşı eğit biraz, yan görevleri falan aksatmasın. Benim işim var hadi bakalım.O skilli daha Griffindeyken nasıl açsın
Kartlardan gelmesi mümkün değil.Oyun falan iadesi yaptın mı ? Gerçi yapsan fark edersin durumu direk.Bir yanlışlık olması muhtemel ama benim tavsiyem hiç çaktırma harca gitsin,bir şey yapamazlar sana.Saygıdeğer witchercılar(korsan oynayanlar hariç) Bu steam hesabında oyunu bitirdiğimde 3 kart vermişti (Dandilaon Tris Ciri) uzun zamandır duruyodu. Bir halta yaramıyor diye pazara koydum. Zaten pek parada etmiyor (0,9tl). Dün hesabıma girdim hesapda 164tl var. Hata vardır düzeltirler dedim. Bugün yine girdim hala duruyo orada. Para nerden gelmiş olabilir bu satlığa koyduğum seyler açık arttırma ilemi satılıyor. Bir fikri olan var mı?
Başımıza bela açmasın steam desteğe bildirim mi gönderelim?