Maalesef. 100gb nedir yahu, onu geçtim o sistem gereksinimleriOptimizasyon diye bir şey yok anlaşılan. Çabalamamışlar bile. 100 gb yer istemesinden belli.
Neyse artık. Gülü seven dikenine katlanır, ne diyelim.
Maalesef. 100gb nedir yahu, onu geçtim o sistem gereksinimleriOptimizasyon diye bir şey yok anlaşılan. Çabalamamışlar bile. 100 gb yer istemesinden belli.
Aynen. Sen söyleyince baktım. 4k çözünürlükle geliyormuş oyun. Gerçi optimizasyon da boyutu etkiliyor. Uğraştırıcı bir şey ama çeşitli yöntemlerle sıkıştırma yapabilirlerdi mesela.Optimizasyondan değil 4k textureler yüklendiği için 100 gb.
Kimin evinde 4k tv var adam akıllı.Neden seçenekli gelmiyor anlamadım.Aynen. Sen söyleyince baktım. 4k çözünürlükle geliyormuş oyun. Gerçi optimizasyon da boyutu etkiliyor. Uğraştırıcı bir şey ama çeşitli yöntemlerle sıkıştırma yapabilirlerdi mesela.
Umarım ileride değişirler de seçenek sunarlar. 100gb olayı hakkaten sıkıntılı. 4k oynamayacam nasıl olsa bana seçenek versene oyun.Kimin evinde 4k tv var adam akıllı.Neden seçenekli gelmiyor anlamadım.
Bende var mesela ama oynatacak sistem yok xD Tr'yi salla dışarıya bakmak lazım. Adamlar üst seviye monitörlere/Tv'lere geçeli yıllar oldu. Burada fiyatları ateş pahası olduğu için bizim yaklaşamadığımıza bakma.Kimin evinde 4k tv var adam akıllı.Neden seçenekli gelmiyor anlamadım.
Aynen öyle adamlar 8k ya hazırlanıyor biz daha 1080p de ultrada oyun oynatacak pc anca diziyoruz şu dönem de.Bende var mesela ama oynatacak sistem yok xD Tr'yi salla dışarıya bakmak lazım. Adamlar üst seviye monitörlere/Tv'lere geçeli yıllar oldu. Burada fiyatları ateş pahası olduğu için bizim yaklaşamadığımıza bakma.
1 ay sonra çıkacak olan NFS: Payback'den ümitliyim ben.Dün akşamdan beridir Forza Horizon 3 oynuyorum. Budur işte ya. Yıllardır Pc dünyasının hasretle beklediği yarış oyunu budur. İnanılmaz keyif aldım her saniyesinden. Alın, oynayın, oynattırın.
Edit: Win 10 güncel sürüm kullanıyorsanız Windows mağazasından oyunun demosunu indirip deneyebilirsiniz.