Benimde beklediğim oyunlardan biri de fiyat konusunda hiç acımıyor bethesda baya bir gömücü politika izliyorlar.Beklediğim oyunlardan birinin oynaniş videosu
Yenisini oynadın mı? Karakter hikayeleri güzel mi?Bana bağımlılık yapan tek oyun kof 2002 dir. Oyunun karşılıklı olmasının da etkisi olabilir.Oynayın güzeldir
Oyunu görünce insanın oynayası gelmiyor.Aşırı zor tuş kombinasyonlarının yanı sıra saçma sapan bir kötü karakter de cabası.Ben RUGAL BERNESTEİN başından beri kof un tüm serilerinde olamasında yanaydım ancak gel gör ki ne idüğü belirsiz karakterler at koşturuyor.Ama hikaye modu zekice tasarlanmış.Yenisini oynadın mı? Karakter hikayeleri güzel mi?
Demosunu oynadım da çok içime sinmedi. Belki hikayesi için oynarımOyunu görünce insanın oynayası gelmiyor.Aşırı zor tuş kombinasyonlarının yanı sıra saçma sapan bir kötü karakter de cabası.Ben RUGAL BERNESTEİN başından beri kof un tüm serilerinde olamasında yanaydım ancak gel gör ki ne idüğü belirsiz karakterler at koşturuyor.Ama hikaye modu zekice tasarlanmış.
İstersen dene belki seversinDemosunu oynadım da çok içime sinmedi. Belki hikayesi için oynarım
Pc'ye geçme şansım yok. Geçebilsem oynardık.ToS bilen yok mu?
Telefondan da oynanabiliyor diye biliyorum.Pc'ye geçme şansım yok. Geçebilsem oynardık.
Eve geçince bir bakayım.Telefondan da oynanabiliyor diye biliyorum.