Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AC beni zerre etkilemedi. Bu oyuna doymuşum artık. Diğer sebebi de her oyundan bir şeyler almaya çalışmışlar ama yavan olmuş gibi. Bir şeyler eksik duruyor.

AC beni zerre etkilemedi. Bu oyuna doymuşum artık. Diğer sebebi de her oyundan bir şeyler almaya çalışmışlar ama yavan olmuş gibi. Bir şeyler eksik duruyor.
+1. Tüm katıp karıştırmışlar. Biraz ondan biraz bundan. Hiç heveslenmiyorum artık Ac'ye. En son Unity'e heveslendim, sonu hüsran oldu.

Nostalji yapmak için Return to Castle Wolfenstein yükledim. Kaç yaşına adamım, hala oynarken tırsıyorum eskiden olduğu gibi. Ne oyun yapmışlar be.

Son bossun sadece alanın içinde vurduğu alanın dışında zombilerin saldırdığı Wolfenstein mı ?
Öyleydi sanırım. Ayı-maymun karışımı devasa bir yaratıktı sonda çıkan. Yine geldi şu kalkanlı zombiler. Adamların neresine sıkarsam sıkayım, mermiler sekip bana giriyor boyuna.

Öyleydi sanırım. Ayı-maymun karışımı devasa bir yaratıktı sonda çıkan. Yine geldi şu kalkanlı zombiler. Adamların neresine sıkarsam sıkayım, mermiler sekip bana giriyor boyuna.
Goril olan bir boss hatırlıyorum. İçinde ruhlar vardı ruh salıyordu arada, uyuz ediyordu beni. Son bos da buydu galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık