aynen makyajlayıp yeni oyun diye insanlara satmaya çalışıyorlar.Aynısı hatta. Adamlar para diye ölecekler. Çok gereksiz olmuş bu oyun.
He o zaman bir şey diyemem tabiYok oynamadım. Bu tür oyunların beni sarması için çok kaliteli olması gerekiyor. Çünkü düper kahramanların sadece oyunlarından değil filmlerinden ve dizilerinden falan da hazzetmiyorum.
+1. Tüm katıp karıştırmışlar. Biraz ondan biraz bundan. Hiç heveslenmiyorum artık Ac'ye. En son Unity'e heveslendim, sonu hüsran oldu.AC beni zerre etkilemedi. Bu oyuna doymuşum artık. Diğer sebebi de her oyundan bir şeyler almaya çalışmışlar ama yavan olmuş gibi. Bir şeyler eksik duruyor.
Son bossun sadece alanın içinde vurduğu alanın dışında zombilerin saldırdığı Wolfenstein mı ?Nostalji yapmak için Return to Castle Wolfenstein yükledim. Kaç yaşına adamım, hala oynarken tırsıyorum eskiden olduğu gibi. Ne oyun yapmışlar be.
Öyleydi sanırım. Ayı-maymun karışımı devasa bir yaratıktı sonda çıkan. Yine geldi şu kalkanlı zombiler. Adamların neresine sıkarsam sıkayım, mermiler sekip bana giriyor boyuna.Son bossun sadece alanın içinde vurduğu alanın dışında zombilerin saldırdığı Wolfenstein mı ?
Goril olan bir boss hatırlıyorum. İçinde ruhlar vardı ruh salıyordu arada, uyuz ediyordu beni. Son bos da buydu galibaÖyleydi sanırım. Ayı-maymun karışımı devasa bir yaratıktı sonda çıkan. Yine geldi şu kalkanlı zombiler. Adamların neresine sıkarsam sıkayım, mermiler sekip bana giriyor boyuna.
Bu değil.Goril olan bir boss hatırlıyorum. İçinde ruhlar vardı ruh salıyordu arada, uyuz ediyordu beni. Son bos da buydu galiba
Benim bahsettiğim son boss buydu. Güzel oyundu güel korkutuyordu insanı. Bir o kadar da hayran kalmıştım oyuna. Aksiyonu, kurgusu, dozunda korkusu ve gerilimi falan. Hey gidi hey. Farklı Wolfenstein'ı oynamış olabiliriz.Bu değil.