Bunu zaten AC'de yapıyorduk ne gerek vardı ayrı oyuna
Tam bunu yazmaya geliyordum. Süper kahraman oyunlarından zerre hazzetmeyen ben bu oyuna hasta oldum. Efsane duruyor oyun.Spiderman efsane olmuş. Oynarken o kadar efektif olur mu çevre bilemem ama swingler baya keyifliydi.
Batman serilerine benziyor ama spidermanlisi oynanır yani Peteri keyifli yaptılarsa.Tam bunu yazmaya geliyordum. Süper kahraman oyunlarından zerre hazzetmeyen ben bu oyuna hasta oldum. Efsane duruyor oyun.
2005ten günümüze 12 tane spiderman oyunu çıktı aşşaği yukarı mekanikler neredeyse aynı yine çöp bir oyun geliyor paranızı boşa harcamayınSpiderman efsane olmuş. Oynarken o kadar efektif olur mu çevre bilemem ama swingler baya keyifliydi.
Yok oynamadım. Bu tür oyunların beni sarması için çok kaliteli olması gerekiyor. Çünkü düper kahramanların sadece oyunlarından değil filmlerinden ve dizilerinden falan da hazzetmiyorum.Batman serilerine benziyor ama spidermanlisi oynanır yani Peteri keyifli yaptılarsa.
Bu arada Deadpool oynadın mi? Oynamadiysan dene derim.
Diğer bir olaysa Miles göründü after credits de acaba Spider family kurarlar mi oyun içerisinde.
ücretsiz verseler oynayıp yarıda bırakırım herhalde, ac black flag dlc gibi
wticher 3 e benzetmeye çalışmışlar sanki.Olmuş sanki
Aynısı hatta. Adamlar para diye ölecekler. Çok gereksiz olmuş bu oyun.ücretsiz verseler oynayıp yarıda bırakırım herhalde, ac black flag dlc gibi