Ben de 2'yi hiç sevmedim nedense ilk çıktığında oynamıştım belki şimdi oynasam farklı düşünürüm de Death bir War değil o karizma yok :SBen baya sevmistim 2.yi.O dedigin oyunu bilmiyorum
Bu arada Darksiders ilk oyun RPG değil
Ben de 2'yi hiç sevmedim nedense ilk çıktığında oynamıştım belki şimdi oynasam farklı düşünürüm de Death bir War değil o karizma yok :SBen baya sevmistim 2.yi.O dedigin oyunu bilmiyorum
Olsun Death olmasi yetiyorBen de 2'yi hiç sevmedim nedense ilk çıktığında oynamıştım belki şimdi oynasam farklı düşünürüm de Death bir War değil o karizma yok :S
Bu arada Darksiders ilk oyun RPG değil
PoserOlsun Death olmasi yetiyor
Ikinci oyunu yarida birakmis biriyle konusuyorsun
Emo ya Beğenip de artizlik yapıyor bir de...Ikinci oyunu yarida birakmis biriyle konusuyorsun
Death yetseydi oyunu bitirirdim demek istiyorum ama anlamiyorsunEmo ya Beğenip de artizlik yapıyor bir de...
"Seni kimse anlamıyor"Death yetseydi oyunu bitirirdim demek istiyorum ama anlamiyorsun
Bu dogru olsaydi beni anlamis olurdun ve buradan bir paradoks cikardi"Seni kimse anlamıyor"
Söz alıntısı o bir durum değil ki paradoks olsun. İlginç bir şey yokken ilginç gösterme çabası tipik poser ya...Bu dogru olsaydi beni anlamis olurdun ve buradan bir paradoks cikardi
Kendi yaptigin seyi benim uzerimden anlatmazsan belki daha az uzulurum ne de olsa emoyum daimi uzuntuSöz alıntısı o bir durum değil ki paradoks olsun. İlginç bir şey yokken ilginç gösterme çabası tipik poser ya...