Unknown
En çok hangi karakterler oynuyorsunuz? Ben Usopp şekilsizini 1 level bırakıcam. Gelsin yeni dünyaya kadar bir level ile. :/
Law ile Dreamworld'ta oynuyorum şu araEn çok hangi karakterler oynuyorsunuz? Ben Usopp şekilsizini 1 level bırakıcam. Gelsin yeni dünyaya kadar bir level ile. :/
Dreamworld olayı ne oluyor? Denemedim, kaydınız silinecek gibi bir uyarı geldi diye.Law ile Dreamworld'ta oynuyorum şu ara
Hikaye için Zoro, Luffy genelde ama tüm karakterlerle en az bir kere oynayayım diyorum.
Sabo, amiraller ve Shanks açılınca oynarım onlarıda, levellerini fullerim vs.
Ana hikayeden bağımsız bir tane karakter seçip onla ilerliyorsun, sana rastgele dost veriyor yanına, diğer karakterleri yeniyorsun, level atlamak ve jetonları toplamak için ideal, kayıt silinmesi yok.Dreamworld olayı ne oluyor? Denemedim, kaydınız silinecek gibi bir uyarı geldi diye.
Oyunu bitirince yapılcak bir iş yani. Şuan hikayeden ilerleyeyim ben en iyisi.Ana hikayeden bağımsız bir tane karakter seçip onla ilerliyorsun, sana rastgele dost veriyor yanına, diğer karakterleri yeniyorsun, level atlamak ve jetonları toplamak için ideal, kayıt silinmesi yok.