Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler Lol'ü sildim de boşluğa düştüm.
Bana türü farketmez oyun önerebilir misiniz? Akşam ve bugün araştırma yaptım fakat pek ulaşamadım çünkü böyle çıkan son oyunları bilgisayar kaldırmıyor. Biraz eski olması lazım oyunların.
Empire Total War-FM 15-CS GO- BFME 2- NBA 2k14- Fifa 14 -GTA 4 Bunlara sahibim. GTA 4 kasıyor o derece. :(

Türü farketmez şöyle 10-15 oyun önerebilir misiniz biraz eski olan da oynayayım? Şu oyunlar harici zaten oyun oynamadım o yüzden baya bir seçenek vardır.
Sadece Call of Duty tarzı sırf savaş olmasın.

Lol oynadıysan arcanum loki gobi oyunlar önericem ama o oyunlar ağır ilerler aksiyonu azdır.
Crusader kings ve eu4 vic2 oyunlarını strateji sever herkes bayılarak oynar. Totalwarın aksine bu oyunlardan aldığınız kayıtlarla diğerine devam edebilirsiniz.
Ck2 bitsin oyuna eu4 ile devam et.
Onun dışında aksiyonu ve hikayesi ile çifte kombo soul reaverda var.
Yada dota ile warcraft serisi.
Yada manhunt
Mount and blade
Jade empire
Mass effectin ilk iki oyunu
Dragon age origins
Age of empires.
Ve benim gibi nostajik bir insansan betreyal at krondorla masters of magic ki son ikisi bedava. Internete yaz indir direkt.

Lol oynadıysan arcanum loki gobi oyunlar önericem ama o oyunlar ağır ilerler aksiyonu azdır.
Crusader kings ve eu4 vic2 oyunlarını strateji sever herkes bayılarak oynar. Totalwarın aksine bu oyunlardan aldığınız kayıtlarla diğerine devam edebilirsiniz.
Ck2 bitsin oyuna eu4 ile devam et.
Onun dışında aksiyonu ve hikayesi ile çifte kombo soul reaverda var.
Yada dota ile warcraft serisi.
Yada manhunt
Mount and blade
Jade empire
Mass effectin ilk iki oyunu
Dragon age origins
Age of empires.
Ve benim gibi nostajik bir insansan betreyal at krondorla masters of magic ki son ikisi bedava. Internete yaz indir direkt.
Mesajını görmedim Company of heroes indirmeye başladım iyi strateji oyunu diyorlar da yarısı indi sayılır. Dediklerini de not aldım.
Total war benzerilerini oynamak istemiyorum ama Manhunt,Mass Effect,Dragon Age origins bunları beğendim let's playlerine bakıp.
Bioshock da iyi diyorlar onu da indireyim bari bunlar bitince.

Mr.Chaos

Rocket League almayı düşünen varsa çekinmesin, 15 liranın (Enpara'yla) hakkını çatır çutur veriyor oyun

One Piece Pirate Warriors 3 çıktı bilmeyen varsa.
Dandik pc'ler bile açıyor çünkü vita'dan port edilmiş diye duydum.
Sanırım ps4 en iyi grafiklere sahip bu oyunda.
Millet zevkli falan demiş, ben daha test etmedim phantom pain'den vakit kalmaz zaten ama yarın bir bakacağım.
PW 2 çok sıkmıştı beni, Dynasty Warriors 8'e hayran kalmama rağmen. Bakalım bu nasılmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık