Çok çaba kattım takdirinden dolayı teşekkür ederim.O zaman onların arasında kal dost sen istemediğin sürece sana şekil veremem.
Bu arada cümlene bayağı çaba katmışsın duygulandırdın ama becerememişsin be.
Bidahakine canım.
Çok çaba kattım takdirinden dolayı teşekkür ederim.O zaman onların arasında kal dost sen istemediğin sürece sana şekil veremem.
Bu arada cümlene bayağı çaba katmışsın duygulandırdın ama becerememişsin be.
Bidahakine canım.
İstemem dedin ama iki dakkada tarzandan politikacı seviyesine geldin.Çok çaba kattım takdirinden dolayı teşekkür ederim.
Hayat be küçügo belki hep tarzandı belki hep politikacı nerden bilicenİstemem dedin ama iki dakkada tarzandan politikacı seviyesine geldin.
Az kalmış normal konuşasın.
Ve yine tarzanca.Hayat be küçügo belki hep tarzandı belki hep politikacı nerden bilicen
Bilmiyorum ama sanmıyorum neden merak ettin hayırdır?Oyunda şu yennefer denen kadını öldürebiliyoz mu ?
Ya aslında asıl soru hikayenin merkezinde ki karakterleri öldürüp oyunun sonunu değiştirebiliyor muyuz.Oyunu almayı düşünüyorum daBilmiyorum ama sanmıyorum neden merak ettin hayırdır?
Yennefer merkezinde değil hikayenin Ciri merkezinde ve bildiğim kadarıyla onun öldüğü bir son var.Ya aslında asıl soru hikayenin merkezinde ki karakterleri öldürüp oyunun sonunu değiştirebiliyor muyuz.Oyunu almayı düşünüyorum da