Daha 4-5 senesi varmış, Half-Life 3 oynar artık.Daha küçük 1.5 yaşında kontrolcüyü alıp kaçıp gidiyor :')
Daha 4-5 senesi varmış, Half-Life 3 oynar artık.Daha küçük 1.5 yaşında kontrolcüyü alıp kaçıp gidiyor :')
Sizde de var mı bilmiyorum böyle çok karışık oyunlar artık zor geliyor. Karışıktan kastım geçen Lost Ark indirdim işte biraz takılırım ceyran falan atarım diye. Karakteri oluşturdum, dünyaya adımı attım esc ye bi bastım 800 tane menü sağ da sol da karışık kuruşuk şeyler... Hemen sildim.
Yaşlılıktan mıdır, zaman sorunu olmasından mıdır artık oyunlara kafa yormak cidden çok zorluyor.Bu tarz oyunları oynayamıyorum...
çıktı .mobilde de 80 lira gibi bir rakamdı, gulikit kk3 max ı telefona bağlayıp oynadım gayet iyi oluyor.Tam sürümü çıkmadığı zamanlar oynamıştım, güzel oyundu. Tamamlandıysa baştan oynamak lazım.
Riot Mmorpg bekliyorum. Riotta yapamaz ise bu oyun tarzından vazgecicem artık. Şahsen ben Metin2 gibi bir oyun olsun istemem ama geldiğimiz teknolojide çok daha iyi şeyler yapılabilir.O kadar oyun yok ki benimde bi metin2 oynayasım geliyor. Bi tane güzel mmorpg çıkartamadılar ya...
Riot niye mmorpg yapıyor yav :SRiot Mmorpg bekliyorum. Riotta yapamaz ise bu oyun tarzından vazgecicem artık. Şahsen ben Metin2 gibi bir oyun olsun istemem ama geldiğimiz teknolojide çok daha iyi şeyler yapılabilir.
League of Legends'ın lore'u epey zengin. Mekanikleri ve görevleri sağlam bir RPG çıkarsalar tadından yenmez.Riot niye mmorpg yapıyor yav :S
Lore ne reis? Peynir mi?League of Legends'ın lore'u epey zengin. Mekanikleri ve görevleri sağlam bir RPG çıkarsalar tadından yenmez.
Kurgusal evrenlerin arka planı hikaye evren gibi bir şeyLore ne reis? Peynir mi?