Cyberpunk oynadınmı hocamGhost of yotei de güzelmiş, fiyattan dolayı deneyimleyemedim onuda yazabilirsin listeye
Cyberpunk oynadınmı hocamGhost of yotei de güzelmiş, fiyattan dolayı deneyimleyemedim onuda yazabilirsin listeye
Yok, evreni pek hoşuma gitmedi.Cyberpunk oynadınmı hocam
Oynanmaz beaCyberpunk oynadınmı hocam
Içinde çok iyi hikayeler var. Belediye başkanı adayının görevi özellikle.Yok, evreni pek hoşuma gitmedi.
en iyi olan görev skippy görevi böyle bir orjinal görev hiç bir oyunda yok.Içinde çok iyi hikayeler var. Belediye başkanı adayının görevi özellikle.
Skippy uzun süre benim ana silahım olmuştu. Kafadan vurma moduyla katliam yapıyordum resmen.en iyi olan görev skippy görevi böyle bir orjinal görev hiç bir oyunda yok.
Ayrıca falcı ve otomat da var bunlarda oyunun ana hikayesine çok güzel gönderme yapan yan görevler
spoiler olmasın ilk görevden sonra Jackie ile bir yere gitmeniz gerekiyor. Hastane, sevgilisi ve evi arasında tercih yapmak gerekiyor. Evine tercih ettiğinde adamın garajına girip geçmişle ilgili bazı şeylere ulaşıyorsunuz. Ben özellikle o garajda bulduğum kitabı okudum
Benim en sıkıldığım görev de o hocam, yani ortada bir olay var ve bunun sonucunda “kim olursa olsun bizim istediğimiz” olacak diyip görev bitiyor.Skippy uzun süre benim ana silahım olmuştu. Kafadan vurma moduyla katliam yapıyordum resmen.
Oyun çıktığı gün oynamıştım ben, çoğu görev aklımda kalmadı o belediye başkanı haricinde. O görevin sonunda bayağı şaşırmıştım, onu net hatırlıyorum.
Zevk meselesi, bir şey diyemem.Benim en sıkıldığım görev de o hocam, yani ortada bir olay var ve bunun sonucunda “kim olursa olsun bizim istediğimiz” olacak diyip görev bitiyor.
bu arada bende sizin gibi oyunu ilk sürümünü oynayıp bitirenlerdenim. Mümkünse dlc ile tekrar bakın ben 4 defa bitirdim