Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Öncelikle kasabaya gitmen ve oradaki yaşlı kadını bulman lazım. Orayı merkez alarak civardaki görevleri yapacaksın, sonra ikinci bölgeye geçip hapishane kısımlarını oynayacaksın.
Beni yanlış anlamışsın; Hikaye modunda o kadın, o görevleri bitirdim ben zaten. Hayatta kalma modunda yapılan görevler var, onları yapmak istiyorum. Eyvallah yinede.

God of War'un (2018) ilk oyununu beğensem de öyle aman aman sevmemiştim, benim için 90-95'lik bir oyun değildi. Çünkü açık dünyası inanılmaz saçmaydı ve sürekli aynı yerlerde dolanıp duruyordun, bu da oyun zevkimi epey baltalamıştı.

İkinci oyunu yani Ragnarok'ta ise oyunda sevmediğim her şeyi çıkarmışlar, dahası sinematik, aksiyon sahneleri çok daha müthiş olmuş. Oynanış çeşitlenmiş. Büyük başlar da dahil olmaya başlayınca çok keyifli bir oyun çıkmış ortaya. Henüz bitirmedim ancak oyuna bayıldım. Bence ikinci oyun ilkinden fersah fersah daha iyi. İlk oyun neden hâlâ daha fazla seviliyor anlamış değilim.

Steam sonbahar indirimleri başlamak üzere, hesabımda kullanmadığım 30 dolar bakiyem var. Güncel kurla 25 dolar nakit karşılığında isteyene bırakırım.

Mass Effect serisinde açık ara en sevdiğim karakter Javik oldu. Başımızda Javik gibi bir lider olsaydı, dünyanın süper güçlerinden biri olurduk. Herhangi bir eserde gördüğüm en sağlam repliklerden birinin de sahibidir.

Shephard savaş konusunda onurdan dem vurarak Javik'in eylemlerinin yanlış olduğunu söyleyince kendisine şöyle bir cevap veriyor;

Savaşı kazandıracak şeyin onurumuz olduğunu mu düşünüyorsun? Savaşlarda can vermiş trilyonlarca ruhun ortasına geç ve onlara onurun bir öneminin olup olmadığını sor. Alacağın sessizlik aynı zamanda sorunun cevabı olacak.

Yakuza 3'ün Kiwami remakei de geliyor sonunda, ekstra olarak Mine hikayesi de olacakmış güzel gözküyor ama keşke Rikiya'nın yüzünü değiştirmeselerdi masumiyeti gitmiş suratındaki

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık