Vallahi bravo. Yeni nesil doktorların oyun konusunda da aktif olması çok iyi. En sevdiğim.Tam Dysmantle oyununu salıcaktım DLC’ler indirime girmiş. Bi 2 hafta daha gider şuan.
Daha tam doktor olmadığımızdan vaktimiz var diyelim.Vallahi bravo. Yeni nesil doktorların oyun konusunda da aktif olması çok iyi. En sevdiğim.
Oynamadım ama ghost of tsushima baya benziyor.Şöyle Assasins Creed tarzı hikayesi güzel, grafikleri ve oynanışı ile ön planda olan oyun önerisi var mıdır?
Eski ACler gibi mi yeni ACler gibi mi?Şöyle Assasins Creed tarzı hikayesi güzel, grafikleri ve oynanışı ile ön planda olan oyun önerisi var mıdır?
Yeni AC'ler gibi daha çok sarıyor beni. Shadow ve Mirage oynamadım ama pek açmadılar beni. Başlasam mı bilemedim, en son Valhalla'yı oynamıştım.Eski ACler gibi mi yeni ACler gibi mi?