Mystic07 Pazartesi saat 20:34'de #9,941 DS ilk başları farklı bir şey yeni bir düşünce falan diyerek oynatmıştı araç işin içine girdikten sonra sıkıntıdan bitirememiştim. Aynı oyunu ultra kolaylaştırıp sağdan soldan adını duyanlara satalım diyerek oyun yapmışlar.
DS ilk başları farklı bir şey yeni bir düşünce falan diyerek oynatmıştı araç işin içine girdikten sonra sıkıntıdan bitirememiştim. Aynı oyunu ultra kolaylaştırıp sağdan soldan adını duyanlara satalım diyerek oyun yapmışlar.
Fisher Tiger Salı saat 20:36'de #9,942 Assassin's Creed Mirage'ı bitirdim şimdi. Seks yapamadık oyunda hiç, o biraz canımı sıktı.
Bisküvi Dün 20:55 da #9,943 Tam Dysmantle oyununu salıcaktım DLC’ler indirime girmiş. Bi 2 hafta daha gider şuan.
Hasat Dün 23:41 da #9,944 Bisküvi dedi ki: Tam Dysmantle oyununu salıcaktım DLC’ler indirime girmiş. Bi 2 hafta daha gider şuan. Genişletmek için tıkla ... Vallahi bravo. Yeni nesil doktorların oyun konusunda da aktif olması çok iyi. En sevdiğim.
Bisküvi dedi ki: Tam Dysmantle oyununu salıcaktım DLC’ler indirime girmiş. Bi 2 hafta daha gider şuan. Genişletmek için tıkla ... Vallahi bravo. Yeni nesil doktorların oyun konusunda da aktif olması çok iyi. En sevdiğim.
Bisküvi Bugün 01:00 #9,945 Hasat dedi ki: Vallahi bravo. Yeni nesil doktorların oyun konusunda da aktif olması çok iyi. En sevdiğim. Genişletmek için tıkla ... Daha tam doktor olmadığımızdan vaktimiz var diyelim.
Hasat dedi ki: Vallahi bravo. Yeni nesil doktorların oyun konusunda da aktif olması çok iyi. En sevdiğim. Genişletmek için tıkla ... Daha tam doktor olmadığımızdan vaktimiz var diyelim.