Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Last Of Us 2'yi geçenlerde bitirdim de içim sıkıldı hikayenin sonlarına doğru. Ayrıca oyun sanki baya Abby'nin oyunu gibi. Abby ile oynadığımız kısımlar bana çok daha uzun geldi. Çok daha keyifliydi o ayrı. Baya güzel bölümler vardı.

Abby'nin ekip bana daha iyi işlenmiş geldi. Onun olduğu kısımlar daha uzun olduğu için olabilir belki. Owen aralarında en sevdiğim eleman oldu. Tabi o da karaktersiz. Hamile eşi varken gözü durmadan Abby'de ama ne bilim daha insancıl geldi. Joel'in ölümü dair çoğu şeye spoiler yediğim için açılış beni aşırı etkilemedi. Abby'e pek nefret besleyemedim ben. Hatta finalde feci Abby'ci oldum. Köle tacirleri kızın hayatını karartmış. Bir deri bir kemik kalmış. Harbi bu Abby mi dedim ilk gördüğümde. Lev'i kurtarmaya çalışıyor. Ellie hala dövüş benle diyor. Sal artık yav. Son kısımlar feci yordu beni. Hiç beğenemedim.

Abby ile Ellie ile kapıştığımız kısımda saçmaydı. Bu kızla da bir gönül bağımız var. Ne öyle boss gibi gösterip onu öldürmeye çalışmak. Harbi oyun günün sonunda iki karakterden de soğuttu beni. Her iki karaktere de feci kıl kaptığım yer çok oldu.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık