Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Çözdüm o işi aynen dediğin gibi hem bonus veriyor uzun süre.Yakınlarda genelev yada hamam olmaz diye bir de sabun aldım yanıma dere yakınlarında olunca üstümü başımı yıkıyorum.Şuan için zorlayan bazı görevlerin kanser etmesi mesela kalenin içinde babanın kılıcını çalan arkadaştan kılıcı alma görevinde gizlilikle ilerlemek çok yordu,onun ardından gizli geçitten ormana çıkıp ormanda izini kaybettirme işi saatlerimi aldı heryer adam dolu.Diyaloglar bazen bayıyor aşırı uzun ve gereksiz Bg3 ün en çok kelime rekorunu kırmış galiba çok fazla diyalog var.Şuan için hiçbir problemimi konuşarak tatlı dille halledemiyorum o da çözülecektir.Kombat sistemine alıştım düellolarda artık ilk başlardaki zorluk çözüldü ama yine bazı görevlerde 3vs 1 4 vs1 atmak yorucu oluyor sonu mutlaka ölüm oluyor çünkü kaçma diye bir olay yok mutlaka yakalıyorlar herkes 100 metre koşucusu adam 40 metreden görüyor beni tabanları yağlıyorum birkaç saniyede koşarken ensemden kılıcı yiyorum :D Oyunun en büyük handikabı oyun başında aşırı güçsüz bir şekilde çıplak şekilde dünyaya salınmamız tabiki her oyunda sıfırdan başlıyoruz ama bu kadar da ezilmiyoruz ve o eziklik gelişim süreci aşırı uzun sürüyor çoğu oyuncuyu o noktada kaybedebilir.Split Fiction la yılın oyunu için kapışacaktır ama Split Fiction daha geniş bir kitleye hitap ettiği için ve bu oyun az önce bahsettiğim handikaplardan dolayı onun ardında kalabilir.
Gizlilik gereken görevlerde hazırlıklı olmak önemli ya. O dediğin ormandaki görev harbi zor cidden. Ben onu bir yerden sonra full koşarak geçtim. Bonusların varsa yakalayamıyorlar seni. Öyle rahat olmuştu. Giydiğin kıyafetler çok kritik oyunda. Gizlilik için de ayrı bir kıyafet kombinasyonu yapmak gerekiyor. Gürültü ve göze çarpmayı 30 ve aşağısına çekince baya rahat oluyor.

Diyalogla çözme konusunda soylu kıyafetleri mi giymiyorsun acaba. Ben yeteneklerde konuşmaya verdim hep puanları. Üstüne kıyafet ve mücevher bonuslarıyla karizmayı maksimum 30'a, konuşmayı da 28'e çektim. Her derdim çözülüyor konuşarak.

Gizlilik gereken görevlerde hazırlıklı olmak önemli ya. O dediğin ormandaki görev harbi zor cidden. Ben onu bir yerden sonra full koşarak geçtim. Bonusların varsa yakalayamıyorlar seni. Öyle rahat olmuştu. Giydiğin kıyafetler çok kritik oyunda. Gizlilik için de ayrı bir kıyafet kombinasyonu yapmak gerekiyor. Gürültü ve göze çarpmayı 30 ve aşağısına çekince baya rahat oluyor.

Diyalogla çözme konusunda soylu kıyafetleri mi giymiyorsun acaba. Ben yeteneklerde konuşmaya verdim hep puanları. Üstüne kıyafet ve mücevher bonuslarıyla karizmayı maksimum 30'a, konuşmayı da 28'e çektim. Her derdim çözülüyor konuşarak.
Biraz araştırınca çözdüm kıyafet işini.Gizlilik görevlerinde siyah giyinmek çözüyormuş işi ve zırh silah falan takılmaması gerekiyor sessizlik için.Şehirlerdeki ve kalelerdeki diyaloglarda da soylu kıyafeti giymek gerekiyormuş ben direk zırh setiyle arkamda arbalet kemerimde kocaman kılıç takılıyken giriyordum diyaloğa.

Biraz araştırınca çözdüm kıyafet işini.Gizlilik görevlerinde siyah giyinmek çözüyormuş işi ve zırh silah falan takılmaması gerekiyor sessizlik için.Şehirlerdeki ve kalelerdeki diyaloglarda da soylu kıyafeti giymek gerekiyormuş ben direk zırh setiyle arkamda arbalet kemerimde kocaman kılıç takılıyken giriyordum diyaloğa.
Zırhla falan diyaloğa girince korkutucu gözüktüğün için tehdit bonusu alırsın. O seçenek genelde başarılı oluyor zırhla konuşmaya girersen.:D

Diyalog, gizlilik ve kombat için 3 ayrı set yaptım. Bu envanterde karakterin altında 3 tane kısım var. Onlara her biri için ayrı set yapınca geçişler çok hızlı oluyor. Tek tek kıyafetleri çıkarıp giymene gerek kalmıyor.

Son düzenleme:
Trial of swords benim en eğlendiğim kısımlardan birisiydi. Herhangi bir şampiyona gittin mi henüz?
Final trial yorucuydu baya ya. Sürekli sürekli aynı yeri oynamaktan baydım bir süre sonra. 2 tanesine gittim su ve rüzgara. Üçüncüye de gidebilirim aslında istiyorum bir yandan ama haritada bir iki yer daha açacam sanırım gitmeden. Alevli dağa giderim sanırım bundan sonra.

Final trial yorucuydu baya ya. Sürekli sürekli aynı yeri oynamaktan baydım bir süre sonra. 2 tanesine gittim su ve rüzgara. Üçüncüye de gidebilirim aslında istiyorum bir yandan ama haritada bir iki yer daha açacam sanırım gitmeden. Alevli dağa giderim sanırım bundan sonra.
filin oraya git fena bi ortam var :3

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık