o değil de F1 24'ün yapay zekası sence de berbat değil miEdit: Ulan nereye gitmiş mesaj. Avowed akıyor diyordum.
o değil de F1 24'ün yapay zekası sence de berbat değil miEdit: Ulan nereye gitmiş mesaj. Avowed akıyor diyordum.
O oyun korkunç kötü her şeyiyle. 10 saatten fazla oynamadım.o değil de F1 24'ün yapay zekası sence de berbat değil mi
Nioh - Nioh 2. Combatından ötürü bayağı saracak oyunlar.Sekiro gibi oyun önerisi olan var mı? Dövüş mekaniği beni çok sarmıştı. Bitirmesi uzun sürdü ama etkili bir oyundu benim için.
Ek olarak Datte'nin yazdıklarına, Lies Of P'ye de göz atmanı tavsiye ederim.Sekiro gibi oyun önerisi olan var mı? Dövüş mekaniği beni çok sarmıştı. Bitirmesi uzun sürdü ama etkili bir oyundu benim için.
Wo Long Fallen Dynasty bakabilirsin. Deflect sistemi yakın hissettiriyor Sekiro'ya ve kullanımı akıcı baya.Sekiro gibi oyun önerisi olan var mı? Dövüş mekaniği beni çok sarmıştı. Bitirmesi uzun sürdü ama etkili bir oyundu benim için.
Diğerlerinden önce bunu oyna derim. @shinigami Deflect olayı neredeyse daha bile iyi hissettiriyor diyebilirim.Wo Long Fallen Dynasty bakabilirsin. Deflect sistemi yakın hissettiriyor Sekiro'ya ve kullanımı akıcı baya.
Sifu.Sekiro gibi oyun önerisi olan var mı? Dövüş mekaniği beni çok sarmıştı. Bitirmesi uzun sürdü ama etkili bir oyundu benim için.