Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Avowed vs Skyrim videosu ne öyle ya. Bu kadar özensiz oyun nasıl yapıyorlar valla.

KCD 2 oynuyorum. Oyunun ufak detayları bile oyunu sevmeniz için ayrı bir neden. KCD 2'i de ıslık çalsan bile hayırdır derdin ne çekiyor npcler. Gece meşale ile gezmezsen muhafızlar hırsız mısın kardeşim. Meşaleni çıkar yoksa kötü olur diye uyarıyor. :D Hırsızlık yaparsan ihbar edildiğinde yakalanıp kırbaça yatırıyorlar köyün ortasında. :D

Son düzenleme:
Avowed vs Skyrim videosu ne öyle ya. Bu kadar özensiz oyun nasıl yapıyorlar valla.

KCD 2 oynuyorum. Oyunun ufak detayları bile oyunu sevmeniz için ayrı bir neden. KCD 2'i de ıslık çalsan bile hayırdır derdin ne çekiyor npcler. Meşale ile gezmezsen muhafızlar hırsız mısın kardeşim. Meşaleni çıkar yoksa kötü olur diye uyarıyor. :D Hırsızlık yaparsan ihbar edildiğinde yakalanıp kırbaça yatırıyorlar köyün ortasında. :D
Tavuğu yapamamışlar lan. 3 fps geziniyor hayvan can çekişiyor arkada. Sanırsın 8k ultra RT psycho Cyberpunk çalıştırıyor tavuk

KCD 2 oynuyorum. Oyunun ufak detayları bile oyunu sevmeniz için ayrı bir neden. KCD 2'i de ıslık çalsan bile hayırdır derdin ne çekiyor npcler. Meşale ile gezmezsen muhafızlar hırsız mısın kardeşim. Meşaleni çıkar yoksa kötü olur diye uyarıyor. :D Hırsızlık yaparsan ihbar edildiğinde yakalanıp kırbaça yatırıyorlar köyün ortasında. :D
Böyle ayrıntılar oyuna belki yapımcıların beklemeyeceği derinlik de katar. Daha eğlenceli yapar.

Video'yu izleyince aklıma geldi mesela. Skyrim'de bi kovayı sürükleyerek dükkan sahibinin kafasına geçirebiliyorsun. Adam kovadan önünü göremediği için önündeki malı çalıp kaçabiliyorsun.

Tavuğu yapamamışlar lan. 3 fps geziniyor hayvan can çekişiyor arkada. Sanırsın 8k ultra RT psycho Cyberpunk çalıştırıyor tavuk
Sadece tavuk değil hiçbir şeyi yapmamışlar. Balık bile koymamışlar oyuna. :D

Böyle ayrıntılar oyuna belki yapımcıların beklemeyeceği derinlik de katar. Daha eğlenceli yapar.
Evet oynadığında aldığın hazzı da arttırıyor böyle detaylar. Rpg oynadığımı iliklerime kadar hissediyorum KCD 2 oynarken. Mesela nalbantlığı bile acayip detaylı yapmışlar.

Balta dövmem gereken bir görev çıkmıştı. Bildiğin demirci gibi herşeyi yapıyorsun, kızgın ateşe koyuyorsun, çekiçle vurup şekil veriyorsun ama ben tutorial olmadan yaptığım için başta anlamadım. Sonra yavaş yavaş farkettim ki vurdukça şekli değişiyor demirin ama bunu öyle ince yedirmişler ki bir anda balta görüntüsü almıyor demir. Bu bile keyif veriyor yaparken :D Simyacılık da ayrı bir detay. Bir yanında tarif defteri. Bir yanında simyacılık masası. Yemek tarifi gibi iksir hazırlıyorsun. Kazana kaldır indir, ürünü öğüt. yok şarapta 2 tur kaynat alkolde 2 tur kaynat.

Normalde böyle şeyler bazı oyunculara vakit kaybı gelir. İksir mi hazırlayacağım bas tuşa üret. Balta mı yapacağım ürünleri topla. Bas tuşa yapılsın ama bu oyunda bence çok güzel yedirilmiş.

Bu videodakiler abartı mı?

Asmongold denen tipe 30 saniyeden fazla katlanamıyorum ama doğrudur muhtemelen ya. NPC öldürememek ve yankesicilik yapmak yok mesela o kötü. Skyrim gibi bir fizik motoru da yok ama benim için fazla bir şey ifade etmiyor. Oyunla ilgili hiçbir ön bilgim olmadan Gamepass'de görüp indirdim ve gayet de güzel vakit geçiriyorum ben. Beğendiğim yönleri combat ve harita tasarımı. Haritalar fazla büyük olmadığı için merak edip gittiğin çoğu yerden bir şeyler çıkıyor. Zindanlar da keza öyle. Sadece ilk bölgeyi bitirdim gerçi. İşten fırsat buldukça oynuyorum bakalım ilerde bozuyorsa bilemem. Seçimler ve sonuçları da fena değil. Gamepassiniz varsa denenebilir. Sosyal medya gereksiz negatiflik pompalıyor bazen.

Son düzenleme:
Avowed seri seri oynayıp kafa yormamak için mükemmel oyun.

İnsanın kafası her zaman boş olmuyor bazen böyle eğlenceli yormayan işlerde arıyor.

KCD2 girsem 200 saat oynarım ama bu ara oyunun büyüklüğü bile üstüme geliyor hiç isteğim yok.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 3, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık