Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Legal olduğu için oynamazsın.
Onu da korsan indirir prensiplerine aykırı çünkü
Bize ters. Legal oyuna gelmeyin, torrent'ten ayrılmayın.
duyumlarıma göre empress ile bir ortaklık kurmuş, denuvolu oyunları kırmakta onunla beraber çalışacakmış artık. güzel haberleri ondan duyucaz artık
Empress ile evlendik. Sadece benim için oyun kırıyor.

Deneyimlediğim en değişik FPS oyunlarından biri. Şu an oyunun başındayım. Ancak oyunun bana verdiği heyecandan dolayı hemen yazmak istedim. Sanki Warhammer evreninde Space Hulk lejyonu olma similasyonu gibi. Silah kullanımı da arcade değil. Acayip.. Zaten oyunun içinde silahın ve çevrenin oluşturduğu ışıklar gözü bayağı alıyor. Belli ki oyunu yapanlar simülatik bir deneyim sunmak istemiş. Oyun multiplayer oynayabiliyorsunuz. Şu an amazon gaming'de ücretsiz. Bu arada Rogue Trader şu an korsan olarak güncel. Hem oyun resmi olarak Türkçe :ehe:

Toplam ölüm sayım iki bine yakın. Bir oyunda hiç bu kadar bir öldüğümü hatırlamıyorum. Zamanında Dost Kayaoğlu'nda görmüştüm. İçimden ne sıkıcı gözüken, ucuz oyun diyordum. Tabii cyberpunk türlerini de çok seviyorum o ayrı. Ama kötü izlenimi olmuştu. Zaten zor diye asla becerebileceğimi de düşünmemiştim. Ancak oyunun sonlarına büyük tatminlikle geldim. Ayrıca oyun konusunda bakış açım da gelişti.

Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık