Denenmeye başlan-mış diye okudum da, madem sınırlı erişimde bilgiyi kim sızdırdı diyerekten gerçek değildir dedim emme bir umuttur yaşamak...Half-Life 3 söylentileri çok arttı. Yakında duyurulabilir.
Denenmeye başlan-mış diye okudum da, madem sınırlı erişimde bilgiyi kim sızdırdı diyerekten gerçek değildir dedim emme bir umuttur yaşamak...Half-Life 3 söylentileri çok arttı. Yakında duyurulabilir.
Haberin kaynağı güvenilir olmadığını duymuştum. Umarım gelir..Half-Life 3 söylentileri çok arttı. Yakında duyurulabilir.
Haberin kaynağı güvenilir olmadığını duymuştum. Umarım gelir..
Bir kaç haber gördüm denenmeye başlandı diye de şu da biraz şüpheci:Denenmeye başlan-mış diye okudum da, madem sınırlı erişimde bilgiyi kim sızdırdı diyerekten gerçek değildir dedim emme bir umuttur yaşamak...
Bak bu yerleri yerlerinden oynatır.Bir kaç haber gördüm denenmeye başlandı diye de şu da biraz şüpheci:
GTA 6 ile herhangi bir oyunun karşılaştırılması mümkün olmaz. :/2025 te Half Life 3 vs GTA 6 en sevdiğim
5i sağmaktan kuruttular onun gibi yapmaya çalışıyorlardır online rp serverleri için falan fişman.Beklenen haber geldi