Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Gerekli levele çıkman şart mıydı o oyunda? Ben zorluk sadece hasar rakamlarıyla oynuyor diye hatırlıyorum. Zorluğu indirsen levelinin düşük olmasını nötrler.
Evet. Origins ve Odyssey'de görevle aranda en fazla 2 level fark olması gerekiyordu diye hatırlıyorum yapabilmen için. 3 ve üstünde görev gereksiz zor oluyordu. Düşmanlar tek atıyordu bir anda.

Ac odysseyde ana görevler için seviye istemesi hoşuma gitmedi ya. Hep 2 lvl falan yukarıda oluyor. Yan görevler fena değil ama yine de yan görev yapmayı sevmiyorum.
Aşırı saçma bir sistem. Yan görevler birbirinin aynısı gibi hissettirdiği için o kadar bayıyorsun ki ilerlerken. Oyun seni zorunlu yan göreve itiyor ama yan görevlerden de keyif almıyorsun bir yerden sonra.

Fps oyunu alayım bu ay dedim yok beğenemedim, path of exile 2 alayım dedim sonra kafa ayıramıyorum bunun gibi oyunlara diye düşündüm. Sorguladım sorguladım, döndüm dolaştım ve Balatro aldım. Hiç pişman değilim baya sardı şerefsiz oyun.

Fps oyunu alayım bu ay dedim yok beğenemedim, path of exile 2 alayım dedim sonra kafa ayıramıyorum bunun gibi oyunlara diye düşündüm. Sorguladım sorguladım, döndüm dolaştım ve Balatro aldım. Hiç pişman değilim baya sardı şerefsiz oyun.
Son Black Ops oyunun single player tarafı keyifli baya bu arada. Oynamadıysan fps açlığın varsa giderir. 5-6 saat akıp gider. Game Pass'de de var hem.

Game Pass'ı bir süre durdurdum usta. Sevdiğim oyunlar gelsin oraya tekrar adım atacağım. Bende halo serisini tavsiye ederim yanılmıyorsam bedavaydı
Halo'nun en son oyununu oynamıştım ilk çıktığında. Beğendim ama tam benim tarzım değil ya. Evreni oynanışı falan.

Game Pass çok silik kaldı ya. Adam akıllı bir tane oyun gelmiyor artık.

Halo'nun en son oyununu oynamıştım ilk çıktığında. Beğendim ama tam benim tarzım değil ya. Evreni oynanışı falan.

Game Pass çok silik kaldı ya. Adam akıllı bir tane oyun gelmiyor artık.
Fifa çok iyi bir yatırım olmuştu. Sırf onun multiplayerı uzun bir süre tuttu ama cidden farklı bir olayı kalmadı. Bedava verdikleri çoğu oyun zaten microsoft store'da çok uygun fiyata satılıyor...

Fifa çok iyi bir yatırım olmuştu. Sırf onun multiplayerı uzun bir süre tuttu ama cidden farklı bir olayı kalmadı. Bedava verdikleri çoğu oyun zaten microsoft store'da çok uygun fiyata satılıyor...
Fifa 2 senedir geliyor diye biliyorum ama genelde mayıs gibi geliyor. Son demleri gibi. Ben dayanamayıp aldım bu sene indirime girince. :D Bence bu sene de gelir Fifa.

Ama -ilk günden direkt Game Pass'e çıkan pek iyi oyun hatırlamıyorum oynadığım. Bir Cod hakkını verdi. Multiplayerini de oynadım baya ama sadece o. Kaliteli oyunlar var kütüphanede ama ne yapayım oyunu 1 buçuk sene sonra Game Pass'e gelecekse.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 8)

• Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık