Bu benim yavKingdom come'da bir haydut grubuna karşı 100 kez falan öldüm. En son sinirlendim görevi veren adamı öldürdüm. Şimdi görev yapılmıyo
Bu benim yavKingdom come'da bir haydut grubuna karşı 100 kez falan öldüm. En son sinirlendim görevi veren adamı öldürdüm. Şimdi görev yapılmıyo
karakteri geliştirdim ve mekanikleri anladım gibi. son 10 saatte sorun yaşamadımBu benim yav
Kolay gelsin. Canını sıkanı kes.karakteri geliştirdim ve mekanikleri anladım gibi. son 10 saatte sorun yaşamadım
Gerekli levele çıkman şart mıydı o oyunda? Ben zorluk sadece hasar rakamlarıyla oynuyor diye hatırlıyorum. Zorluğu indirsen levelinin düşük olmasını nötrler.Ac odysseyde ana görevler için seviye istemesi hoşuma gitmedi ya. Hep 2 lvl falan yukarıda oluyor. Yan görevler fena değil ama yine de yan görev yapmayı sevmiyorum.
Normal zorluk bile basit geldi bana. Düşman hiç vuramıyor neredeyse, bloklamak oldukça kolay. Tek sıkıntı vuruyorsun vuruyorsun ölmüyor. Bayağı uzun sürüyor.Gerekli levele çıkman şart mıydı o oyunda? Ben zorluk sadece hasar rakamlarıyla oynuyor diye hatırlıyorum. Zorluğu indirsen levelinin düşük olmasını nötrler.
Senin vurduğun hasar, onların yediği hasar çoğunlukla aranızdaki seviye farkına bağlı. Oyunu zora çekip seviyenin yakınındaki düşmanları çeşitli kombolarla kesersen zevk verir.Normal zorluk bile basit geldi bana. Düşman hiç vuramıyor neredeyse, bloklamak oldukça kolay. Tek sıkıntı vuruyorsun vuruyorsun ölmüyor. Bayağı uzun sürüyor.
Arada fark devam ettiği sürece yine az vurursam onlar da bir darbede indirirse hoş olmaz datteSenin vurduğun hasar, onların yediği hasar çoğunlukla aranızdaki seviye farkına bağlı. Oyunu zora çekip seviyenin yakınındaki düşmanları çeşitli kombolarla kesersen zevk verir.
Arada seviye farkı var diye tavuktan tek yiyen adam var la bu oyunda. Zamanında meşhurdu bu tarz videolarArada fark devam ettiği sürece yine az vurursam onlar da bir darbede indirirse hoş olmaz datte![]()