Bu Monster Hunter Wilds'ı deneyen var mı? Optimizasyonda sıkıntı mı var anlamadım bossların grafiği Runescape karakterleri gibi oluyor.
Ben ps5'te oynuyorum bende de kötü. Boss'lar değil de genel olarak texture kalitesi düşük. Bir de frame çok düşüyor.
Sadece 20 dk falan oynadım. Ben SOS atmadan oyun zorla multiplayer'a soktu nasıl başardıysa. 3 kişi olmanın etkisidir belki. Akşam bakacağım tekrardan.
@Kuroro
Yaklaşık 1 saat daha oynadım. Oyunu performans moduna alınca frame sorunum kalmadı. Eğer düşüşler oluyorsa hissetmedim ama multiplayer denemedim bi daha.
Görüntü ise tuhaf. İnternette 2005 oyunlarından kalma grafikler görüyorum bende o durum yok. Ama kamerayla resim çekerken ekranın belli kısmına odaklanır da kalan kısım daha detaysız olur ya sanki o var sürekli. Bazı şeyler hafif bulanık görünüyor. Özellikle toplanabilir bitkiler, etraftaki taşlar ve küçük yaratıklar falan. Ana düşman ise normal.
Performans moduna geçmeden önce bi gariplik vardı düşmanın ne yapacağını okuyamıyordum şimdi akıyor.
Oynanış için ise sadece long sword'a yorum yapabilirim. Şimdilik çok ayarsız hissettim. Muhtemelen düşmanları da zorlaştırıp dengelemişlerdir. World düşmanlarının üstüne bizi böyle salsalar yokederiz herşeyi.