Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

BG3‘ü yaklaşık 160 saatin sonunda bitirdim. Skyrim’den sonra böyle dolu dolu içerik barındıran bir oyun oynamayalı epey olmuştu. Artı eksiler ve oyun hakkındaki yorumlamam;

Eksiler;

-Dövüşler çok sıkıyor.
-Bazı buglar
-Dövüşlerde aksiyon esnasında oyunun genellikle duraksaması
-İzometrik görüş açısı

Artılar;

+Dolu dolu içerik
+Evrenin kendisi
+Atmosfer
+Müzikler
+Karakterler, diyaloglar, seslendirmeler
+Hikaye
+Grafikler, silahlar, zırhlar ve diğer giyilebilir eşyaların çokluğu, kalitesi, çeşitliliği
+Oyunun sunduğu özgürlük, yapılabilecek şeylerin çeşitliliği,skiller ve diğer kullanılabilir içerik

Yorumlamam;

En sevdiğim oyunlar sıralamasında 4. sıraya oturmuş bir oyun. İlk üç; TES Skyrim, FALLOUT NV, TW3. İçerik olarak sanırım Skyrim’den sonra en dolu içeriğe sahip oyun olabilir. Kesinlikle oynanması gereken oyunlardan bence…
Oyun sonu ulaştığım sonu da söyleyim;

Tam istediğim sona ulaştım. Ucube fazla gelişmiş garabet parazitlerin kökünü kazıttık, alayını yok ettik, seri başından beri tek gerçek hatun, Lae’zel Başgan’la manita olduk, beraber ejderha sırtına binip Vlaalith cadısının diktatörlüğüne son vermeye ve evrenin düzen sağlayıcısı olma yoluna koyulduk. Başından beri parazitlerden kurtulmak, Lae’zel’le beraber evrenin düzenini sağlamayı hedefliyordum, bunu da başardım. Shadow malı bence oyundaki en mal karakterdir, bu kadar boş ve israf karakter tasarlamayı nasıl başarmışlar? Tek pişmanlığım Lae’zel’i dinlemeyip Gölgeyüreğin yaşamasına izin vermemdi. Onun haricinde hiçbir pişmanlığım yok. İmparator denilen gereksiz çarı öldürdüm, Raphael‘i öldürdüm, orp reis de halkı için canına kıydı, Lae’zel ve ben evrenin hükümdarlığı uğruna birleştik, diğer çoğu seçimimin de faydalı olduğunu düşünüyorum. Sadece Dük’ü kurtaramadım ama bence kurtaramamış olmam pek de kötü bir şey değil. Olsun o kadar.

Monster hunter wilds betası açılmış 3-4 günlüğüne. Ben sabah indirmeye başladım akşam eve döndüğümde oynarım. İlgilenenler süre bitmeden baksın derim.

@Teach Sen emin değildin. Para vermeden deneme şansın var.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık