Oynamadım attım istek listesine teşekkürler. Cadılar bayramında güzel bir indirim olur umarım.Conarium oynadın mı ?
Oynamadım attım istek listesine teşekkürler. Cadılar bayramında güzel bir indirim olur umarım.Conarium oynadın mı ?
Blade of olympus da güzeldi valhalla'da. Kırmızı saldırılara bile parry yapabiliyor.Merak ettiğim tek olay Genç Kratos modu ondan sonra diski 1k ya okuturum .Valhalla yı Easter Gamesten bitirdim .Ücretsiz diye Santa övdü ama görsel dışında les östesiydi.İlk oyundaki Nilfheim sis diyarındaki sandıkları acmak için 12 saat harcamıştım ama sürüklüyordu .
Ejder zırhı kalkan ve parry'de buff veren zırh değil mi?Ben kalkanı çok az kullanıyorum. Genelde dodgelamak daha kolay oluyor. Dodgelayarak kestim ben. Ejder Zırhını kullanmanı tavsiye ederim defans ve stregth statlarını iyi boostluyor. Valhallayı bitirdin mi?
Hem Türk oyunu hem de Türkçe dil desteği var. Cthulhu seviyorsan güzel oyun.Oynamadım attım istek listesine teşekkürler. Cadılar bayramında güzel bir indirim olur umarım.
Sulak alanda geçen mi?Var mı benzer oyun önerin?
Veilguard güzel durmuyor pek ya. Ben dayanamayıp Metafor'u aldım, epey bir süre götürür beni zaten fazla zamanım olmuyor. Dünyasını epey beğendim world buildinge kasmışlar. Persona gibi bunu da seri haline getirirseler güzel olur. Asıl Game Freak'i patlatmışlar onu gördün mü? Her şeyi geçtim Typhlosion'a yakışmadı.@Kuroro Veilguard Denuvo kullanmayacakmış, hayret.
Dün @Keepr'a söyledim Gamefreak olayını, çocuk şok geçirdi .d Sapık bir çalışan yıllar önce yazmış, salak gibi silmemişler.Veilguard güzel durmuyor pek ya. Ben dayanamayıp Metafor'u aldım, epey bir süre götürür beni zaten fazla zamanım olmuyor. Dünyasını epey beğendim world buildinge kasmışlar. Persona gibi bunu da seri haline getirirseler güzel olur. Asıl Game Freak'i patlatmışlar onu gördün mü? Her şeyi geçtim Typhlosion'a yakışmadı.