Geyik gibi kaburga kırğı fln bırakmıyor ama adamın canını çok fazla götürdü. Adam full deri setliydi 2 vuruşta gitti.Bu arkadaşmıymış. Elimde tüfek beklerim artık.
Geyik gibi kaburga kırğı fln bırakmıyor ama adamın canını çok fazla götürdü. Adam full deri setliydi 2 vuruşta gitti.Bu arkadaşmıymış. Elimde tüfek beklerim artık.
Birden saldırıyor. Ateş edebilisem belki şansım olur.Geyik gibi kaburga kırğı fln bırakmıyor ama adamın canını çok fazla götürdü. Adam full deri setliydi 2 vuruşta gitti.
En kolayda oynarsan puma senden kaçar büyük ihtimalle (ben) Bir yerde uzun süre durunca bölgesini korumak için ortaya çıkıyor sanırım. Sürekli olan bir hayvan olmayabilir.Birden saldırıyor. Ateş edebilisem belki şansım olur.
Acaba derisini alıp kıyafet yapabiliyor muyuz ? Benekli benekli üff kafasıda başlık olacak. Vallahi konuştukça şu oyunda co-op olmayışına yanıyorum.En kolayda oynarsan puma senden kaçar büyük ihtimalle (ben) Bir yerde uzun süre durunca bölgesini korumak için ortaya çıkıyor sanırım. Sürekli olan bir hayvan olmayabilir.
Önce wintermute gelsin de. Yıllardır bekliyorum finali.Acaba derisini alıp kıyafet yapabiliyor muyuz ? Benekli benekli üff kafasıda başlık olacak. Vallahi konuştukça şu oyunda co-op olmayışına yanıyorum.
İki item gelmiş bu arda spoi istemiyorsan bakmayabilirsin.Acaba derisini alıp kıyafet yapabiliyor muyuz ? Benekli benekli üff kafasıda başlık olacak. Vallahi konuştukça şu oyunda co-op olmayışına yanıyorum.
Evet her güncelleme haberinde aha final diyorum bende ama nafile. Postu şöyle komple giyebilsek müthiş olurdu.İki item gelmiş bu arda spoi istemiyorsan bakmayabilirsin.
kafa sargısı ve bıçak gelmiş. Bıçak için dişini düşürmek gerekiyor pumanın.
Skyrim'i ülkede yasaklarlar mı şimdi...
Skyrim'e mod'la heykelini dikmişler.