Abin almicak mı zatenMis gibi yeni oyun yapıyorsun hem de Zelda ile oynayabildiğimiz. Gerçekten bu grafik kalitesinin seçilmesi şart mıydı? Tüm ekip yıllarca TOTK çalıştığından belki kısa bir süre vardı ama cidden bu grafiğe 60-70$
Abin almicak mı zatenMis gibi yeni oyun yapıyorsun hem de Zelda ile oynayabildiğimiz. Gerçekten bu grafik kalitesinin seçilmesi şart mıydı? Tüm ekip yıllarca TOTK çalıştığından belki kısa bir süre vardı ama cidden bu grafiğe 60-70$
Grafiği güzel olsa alırdı da bu grafik tarzını sevmiyorAbin almicak mı zaten
Zeldacilar ağlamış hehe.Mis gibi yeni oyun yapıyorsun hem de Zelda ile oynayabildiğimiz. Gerçekten bu grafik kalitesinin seçilmesi şart mıydı? Tüm ekip yıllarca TOTK çalıştığından belki kısa bir süre vardı ama cidden bu grafiğe 60-70$
Gamepass al. 2023 var 2024'te bu ay gelecek diyorlar. Ama bekle istersen. Fifa 24 gelince alırsın.Arkadaşlar bir fifa oyunu almaya karar verdim ama hangisini alsam bilemedim. Zira bunun her zaman üstüne koyabilen bir seri olmadığını, yeni oyunlar çıktığı zaman çok ciddi eleştiriler aldığını biliyorum. Pahalı da oyun. Hangisini alayım?
Eski oyunların remastered’ına da okeyim. Yeter ki güzel yapılsın.Zeldacilar ağlamış hehe.
Şaka bir yana yeni Zelda 2026'dan önce gelmez ya :/
Napcan Zelda'yı zaten, fakir Türk halkında switch mi var oynasın? Oh wait...Eski oyunların remastered’ına da okeyim. Yeter ki güzel yapılsın.
Şahsen (benim fikrim olmakla birlikte) BOTW formülü ilk çıktığında çok sevildi ve çok örneği yapıldı ama TOTK temeli aynı olduğu için oyunda verdiği özgürlük konusunda çoğu oyunu geçmesine rağmen belirli bir seviyeye kadar yükseldi. BOTW kadar sevilmedi, bence yeni bir formül denemeleri lazım. Bu oyunda ilk kez Zelda ile oynayacağız ama grafikten belki düşer buda. O yüzden en kesin çözüm remastered’dır. 🥲Napcan Zelda'yı zaten, fakir Türk halkında switch mi var oynasın? Oh wait...
Remastered yapmasınlar ya otursunlar yeni oyun yapsınlar 2-3 seneye aynı kalitede yeterli bence.
Yanılmıyorsam her konsola bu tarzda Zelda oyunu çıkıyor ve eğlenceli de oluyorlar. 3ds'te A Link Between Worlds, Ds'te Phantom Hourglass gibi çok iyi oyunlar var. Bu oyun da o tarzda güzel bir oyun olacaktır.Şahsen (benim fikrim olmakla birlikte) BOTW formülü ilk çıktığında çok sevildi ve çok örneği yapıldı ama TOTK temeli aynı olduğu için oyunda verdiği özgürlük konusunda çoğu oyunu geçmesine rağmen belirli bir seviyeye kadar yükseldi. BOTW kadar sevilmedi, bence yeni bir formül denemeleri lazım. Bu oyunda ilk kez Zelda ile oynayacağız ama grafikten belki düşer buda. O yüzden en kesin çözüm remastered’dır. 🥲