hocam bu oyun fnv ile karşılaştırınca ne kadar rpg ona göre hurda bilgisayarım için geforce now alıp oynamayı düşünebilirmGeçen bir görev yaptım. 40 farklı sonucu vardı.
hocam bu oyun fnv ile karşılaştırınca ne kadar rpg ona göre hurda bilgisayarım için geforce now alıp oynamayı düşünebilirmGeçen bir görev yaptım. 40 farklı sonucu vardı.
hocam bu oyun fnv ile karşılaştırınca ne kadar rpg ona göre hurda bilgisayarım için geforce now alıp oynamayı düşünebilirm
alıcam hocam dlcleri ile umarım 35mbit internet ile geforce now bana oynatabilir bu oyunu uzun süredir sürekli roguelike roguelite oyunlar oynaya oynaya bunaldım farklı şeylere falan bakmak iyi gelecek dlcleri ile beraber alayım mı ?Witcher 3 her ne kadar kitapta anlatılmayan şeyleri konu alsa da, dışına çıkamayacağı bir temeli var. Fallout o konuda daha özgür olduğu için daha farklı sonuçlar elde edilebiliyor. Yine de kesinlikle oynamanı tavsiye ederim. Gerçekten güzel oyun.
RPG konusunda Fallout her türlü önde.
alıcam hocam dlcleri ile umarım 35mbit internet ile geforce now bana oynatabilir bu oyunu uzun süredir sürekli roguelike roguelite oyunlar oynaya oynaya bunaldım farklı şeylere falan bakmak iyi gelecek dlcleri ile beraber alayım mı ?
Hangi görev o ?Geçen bir görev yaptım. 40 farklı sonucu vardı.
Hangi görev o ?
Yok öyle bir görev, dost meclisi abartması. :d
2.oyun çok sonuçlu da bunda hatırlamadım dedim ne oluyorYok öyle bir görev, dost meclisi abartması. :d