Sıra beklemeli miydi o oyun :dDisko Elsyum çektim 20 tl.
Sıra beklemeli miydi o oyun :dDisko Elsyum çektim 20 tl.
Hikaye tabanlı bir oyun galiba. Hiç oynamadım:dSıra beklemeli miydi o oyun :d
Hemen önerelim kingdom two crowns,marvel snap,epic battle fantasy 5,plant vs zombiesMobilde oyun önerisi var mı? Şu aralar oynanacak fazla kafa yormayacağım türden.
Türkçe dil destegi geldi diye baya yaygara koptu sıra beklemeli degilse alayım bari 20 tl ucuz :dHikaye tabanlı bir oyun galiba. Hiç oynamadım:d
Ben de aldım ama kötü diyorlar çeviri için.Türkçe dil destegi geldi diye baya yaygara koptu sıra beklemeli degilse alayım bari 20 tl ucuz :d
Resmi çeviriler ilk çıktığı zaman hep kötü olmuştur sonradan düzeltiyorlar onuBen de aldım ama kötü diyorlar çeviri için.
nasıl lan :S ben daha geçen aldım 61e... neyse dur birine hediye edeyim ondan oynarım, kendikimi de iade ederim. yaktın bizi trabzonDisko Elsyum çektim 20 tl.
İade edip gene alabiliyon lan.nasıl lan :S ben daha geçen aldım 61e... neyse dur birine hediye edeyim ondan oynarım, kendikimi de iade ederim. yaktın bizi trabzon
iade ettim ama baktım başkası da istiyormuş ona hediye attım, benim kütüphanede olmasına gerek yok yaİade edip gene alabiliyon lan.