Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

@Sodex Var mı GOTY adayları için bir tahminin? İlk ikisi haricindekilerin şansı olmaz bence ama yazalım. 6 oyun aday oluyor.

Tears of the Kingdom
Baldur's Gate 3
Spider-Man 2
RE4 Remake
Super Mario Bros. Wonder
Street Fighter 6
Baldurs Gate ve Zelda en güçlü adaylar tabi. Bana Zelda alır gibi geliyor ama gönlümden geçen Baldurs Gate. Onun dışında Spider-Man 2'yi merakla bekliyorum.

Steam’da yatıp kalkıyorum artık. Yemek fiyatları 150₺ olduğu için istek listesindeki 70-80₺ oyunları topluyorum hep. Bilgisayarım kaldırsa Elden Ring’de gözüm vardı.

Sea of Stars giderek daha da güzelleşen çok keyifli bir oyun olmuş. Özellikle sinematikleri şahaneydi. 10 üzerinden 9'u var. Her şeyini 38 saatte bitirdim. Açmadığım sandık, bitirmediğim quiz, yapmadığım görev, dövmediğim düşman, dinlemediğim hikâye vs. hiçbir şey kalmadı. Easter Egg kısmı da ayrı bir hoş olmuş.

Sea of Stars giderek daha da güzelleşen çok keyifli bir oyun olmuş. Özellikle sinematikleri şahaneydi. 10 üzerinden 9'u var. Her şeyini 38 saatte bitirdim. Açmadığım sandık, bitirmediğim quiz, yapmadığım görev, dövmediğim düşman, dinlemediğim hikâye vs. hiçbir şey kalmadı. Easter Egg kısmı da ayrı bir hoş olmuş.
Türkçe yaması var mıdır?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık