Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Rdr2'de açık dünyada istediğimiz gibi dolaşmak için hikayeyi tamamlamalı mıyım? Yoksa belli bir görevden sonra istediğim gibi devam edebiliyor muyum?

Lies Of P baya keyif veriyor. Çok şey çakmışlar From Software'den ama gayet keyifli. Sekiro Bloodborne Darksouls. Hepsinden bir şeyler var ama mekan tasarımları boss tasarımları gayet iyi olduğundan akıp gidiyor oyun.

Sevmediğim iki şey düşmanların her biri aşırı gecikmeli saldırı yapması. Hele bosslarda ve güçlü moblarda kanser ediyor. Deflect yapayım diyorsun doğru zamanı tutturamıyorsun. Dodge atayım diyorsun o da kaçıyor. Hani bir kaç saldırısı böyle olsa anlarım ama neredeyse her saldırısı böyle düşmanların. Zaten karakterde de hafif bir hantallık var. İlk Darksouls oyunlarındaki gibi hissettiriyor.

2.şey ise ağırlık olayı. Ben böyle bir saçmalık görmedim ya. Oyunda zırh yok. Ağırlığı özel güç veren kolyeler, yüzükler vesaire ve silahlarımız yapıyor sadece ama 10 kilo bir amulet veya yüzük mü olur. Özel güç veren bir amulet takacağım ama maşallah 150 kilo olduğundan sırf capacity özelliğine 6-7 level vermem gerekiyor kullanabilmek için.

Son düzenleme:
Stalker serisinin ilk oyununu iki DLC ile birlikte aldım. Çernobil her zaman ilgimi çeken bir konu olduğu için oyun konusunda beklentilerim var ilk fırsatta oynayacağım :utaniyorum:

@Sodex Var mı GOTY adayları için bir tahminin? İlk ikisi haricindekilerin şansı olmaz bence ama yazalım. 6 oyun aday oluyor.

Tears of the Kingdom
Baldur's Gate 3
Spider-Man 2
RE4 Remake
Super Mario Bros. Wonder
Street Fighter 6

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık