Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Oyunlar hem pc hem konsol tarafında yığınla üzerimize yağıyor ve ne yazıkki zaman faktörü ve bunun kadar önemli olan artık oyunlara eskisi kadar tahammül edemediğim için çoğu oyunu es geçmek durumda kalıyoruz.

Bunca yıl sonra nasıl oynuyorsun o oyunları be abi. Yıllar geçtikçe teknolojiye yenik düşer çok kötü gözükür eski oyunlar. Çoğuna bakmıyorum bile hafızamdaki kadar iyi kalsınlar bozulmasınlar zihnimde diye.
Mekanik olarak cıvıtmıyorsa oyunun içi doluysa grafik o kadar etkilemiyor be. Güzel oyunu daha hoş yapıyor grafikler.

Bunca yıl sonra nasıl oynuyorsun o oyunları be abi. Yıllar geçtikçe teknolojiye yenik düşer çok kötü gözükür eski oyunlar. Çoğuna bakmıyorum bile hafızamdaki kadar iyi kalsınlar bozulmasınlar zihnimde diye.
Severim ben eski oyunları mekanikleri kıt değilse. Bloodrayne 2 mekanik olarak beni kanser etti mesela, yarıda bıraktım. Zamanında nasıl oynamışım kendime şaşırdım. Eski oyunlardaki yalnızlık olayı güzel. Elli yerden ok çıkmıyor nereye gideceğine ya da ne yapacağına dair. Can barı var hepsi o.

Bir de zamanında cahil gibi oynayıp güzelim konuları anlamadık, şimdi anlayarak oynaması güzel oluyor.

Severim ben eski oyunları mekanikleri kıt değilse. Bloodrayne 2 mekanik olarak beni kanser etti mesela, yarıda bıraktım. Zamanında nasıl oynamışım kendime şaşırdım. Eski oyunlardaki yalnızlık olayı güzel. Elli yerden ok çıkmıyor nereye gideceğine ya da ne yapacağına dair. Can barı var hepsi o.

Bir de zamanında cahil gibi oynayıp güzelim konuları anlamadık, şimdi anlayarak oynaması güzel oluyor.
Rpg seviyorsan ve oynamadıysan dragon age originsi öneririm. Hikayesi vs çok sağlam. 2 yıl önce oynadım grafik olarak biraz leş ama akıp gitti oyun.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 5)

• Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık