Bu da bahsedilen videoymuş:
Downgrade hemen hemen her oyunda olan birsey ilk tanıtımla oyunun son hali arasında daglar olduğu çok görüldü.Ama bunlar olayı baska seviyeye çıkarmış ilk videosunu hatırlıyorum tarihin en iyi gorselleri demistim simdi oynanışa bakWitcher 4 oynanış gelmiş.
Bu oyun bir mmorpg. Çıktığında teknik anlamda en azman mmorpg olacak. Bunları görmek güzel. Umarım içerik, kombat da çok güzel olurWitcher 4 oynanış gelmiş.
Şu video bile aşırı yükselmeme sebep oldu, ne zaman çıkacak acaba.. Çok özledim witcher oynamayı, Witcher 3'e saatleri gömmemiş olsaydım tekrar başlardım da, insanın görünce canı çekiyor yine de.Bu oyun bir mmorpg. Çıktığında teknik anlamda en azman mmorpg olacak. Bunları görmek güzel. Umarım içerik, kombat da çok güzel olur
Witcher'la ne alakası var ki bunun? MMO değil mi bu?Şu video bile aşırı yükselmeme sebep oldu, ne zaman çıkacak acaba.. Çok özledim witcher oynamayı, Witcher 3'e saatleri gömmemiş olsaydım tekrar başlardım da, insanın görünce canı çekiyor yine de.
Sabah sabah ben ayılamamışım, benim hatamWitcher'la ne alakası var ki bunun? MMO değil mi bu?
Benim bildiğim tek oyunculu bir hikaye modu var. Oynanışı kaç saat sürer bilmiyorum ama öyle bir hikayeli tarafı var.Witcher'la ne alakası var ki bunun? MMO değil mi bu?