Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Inscryption öneririm; kart oyunu sevene de, gizem sevene de, oturayım birkaç gün beni oyalasın veya beni etkisi altına alıp kafamın içini boşaltsın diyene de. Güzel oyun. Başta rogue-lite mekanikleri ile birleştirilmiş, basit ama tatmin edici zorlukta kurallara sahip kart oyunu ile oyunun kasvetli ve boğucu atmosferi sizi içine çekiyor, sonrasında "oyunun" gizemleri giderek artıyor ve kendinizi bambaşka bir yerde buluyorsunuz. Şöyle oturayım birkaç gün değişik bir oyun deneyimi yaşayım derseniz, Immortality' den sonra ilk önereceğim oyunlardan. 7/10

Bu oyun bir mmorpg. Çıktığında teknik anlamda en azman mmorpg olacak. Bunları görmek güzel. Umarım içerik, kombat da çok güzel olur
Şu video bile aşırı yükselmeme sebep oldu, ne zaman çıkacak acaba.. Çok özledim witcher oynamayı, Witcher 3'e saatleri gömmemiş olsaydım tekrar başlardım da, insanın görünce canı çekiyor yine de.

Witcher'la ne alakası var ki bunun? MMO değil mi bu?
Benim bildiğim tek oyunculu bir hikaye modu var. Oynanışı kaç saat sürer bilmiyorum ama öyle bir hikayeli tarafı var.

Görünüş olarak ve oynanış olarak epey Witcher'a benziyor. Bari panodan görev almayı değiş be adam...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık