Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Ulan bu Baldur's Gate 3 eski nesle gelmiyormuş ki :/ Önce ps5 fiyatlarına baktım sonra o fiyatların civarındaki pclere. 4060 ti - 6700xtli sistemler falan var 20 bin lira civarına. Önümüzdeki aylarda bir karar vermem gerekebilir yıllar önce konsol tarafını seçmiştim bakalım imkan olursa bu sefer hangisini seçeceğim
1080p için 3060 katlar gayet iyi performans veriyor galiba, yeni nesil vs biraz şişirme gibi duruyor. Elbet fps fark ediyor ama o kadar değil galiba. Teknoseyirde gamsız ve levent reis bir canlı da buna benzer şeyler söylemişlerdi. Yine de alacağın zaman bakarsın. Bir de donanım haberden ekran kartını 2.el alabilirsin öyle de uyguna getirebilirsin.

Son düzenleme:
Benim için kıyas kabul edecek bir durum değil açıkçası. Bilgisayarda bir ekranda oyun oynarken diğer ekranda farklı şeyler yapmanın rahatlığı yeter. Oyun harici avantajlarını saymıyorum.
Oyun harici bir fark yok neredeyse benim için. Günlük kullanımım nette gezinmek film dizi vs bakınmaktan ibaret. Eldeki asırlık pc bunlara yetiyor. Konsolun rahatlığı ve uzun süre gidecek olmasının yanında oyun fiyatlarının kahpeliği artık işi rayından çıkardı. Aklımda tutmamın en önemli sebebi ps kütüphanem. Yoksa 20 bine gerçekten düzgün bir pc alınabiliyormuş. 13 - 15'e dahi güzel pcler var.

Monitörüm yeni onu yenilemem. FHD 144 fps. 1080p takılıp yüksek fps almaya bakacağım ileride bir ekran kartı değişimiyle beni tekrardan güncel tutacak içinde bulunduğumuz nesli gerekirse grafik ayarlarını kısarak rahatça geçirmemi sağlayacak bir pcye bakınırım. Aşırı araştırmakla uğraşmak istemiyorum alırsam eğer günü geldiğinde bilen biriniz yardımcı olsun gençler.

Ulan bu Baldur's Gate 3 eski nesle gelmiyormuş ki :/ Önce ps5 fiyatlarına baktım sonra o fiyatların civarındaki pclere. 4060 ti - 6700xtli sistemler falan var 20 bin lira civarına. Önümüzdeki aylarda bir karar vermem gerekebilir yıllar önce konsol tarafını seçmiştim bakalım imkan olursa bu sefer hangisini seçeceğim
Elinde zaten ps4 var. Satmaya kalksan ps5 masrafının bi kısmını ordan çıkarırsın. Pc alsan muhtemelen exclusive çıkar diye ve kütüphanenden dolayı kıyamazsın.

Bi yandan da ben pişmanım bu nesilde konsol seçtiğime. Ps plus extra üyeliği düzgün bişey vermiyor. Gamepass on kat daha iyi. Indie oyunlar ve korsan şansın da var. Iyi ki ps5 almışım dedirten exclusive de hala çıkmadı. Ps4'e de çıktılar.

Şimdiki aklım olsa ben pc'ye geçerdim. 2-3 düzgün exclusive çıksa onları da ilerde pc'ye veriyorlar zaten.

Elinde zaten ps4 var. Satmaya kalksan ps5 masrafının bi kısmını ordan çıkarırsın. Pc alsan muhtemelen exclusive çıkar diye ve kütüphanenden dolayı kıyamazsın.

Bi yandan da ben pişmanım bu nesilde konsol seçtiğime. Ps plus extra üyeliği düzgün bişey vermiyor. Gamepass on kat daha iyi. Indie oyunlar ve korsan şansın da var. Iyi ki ps5 almışım dedirten exclusive de hala çıkmadı. Ps4'e de çıktılar.

Şimdiki aklım olsa ben pc'ye geçerdim. 2-3 düzgün exclusive çıksa onları da ilerde pc'ye veriyorlar zaten.
Ya aslında hem konsol hem PC olması gerekli normalde ama malum ülke gerçekleri, hem cihazlar pahalı hem oyunlar.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 2, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık