İstek değil, ihtiyaç.
Ben denediğimde izin vermemişti. Ps plus extra çıktığı zaman ilk denediğim şey 3-4 yıllık abonelik almaktı.
Bende 3060 laptop var ultrada oynuyorum. Ara sıra fps düşüşleri oluyor ama genel olarak oyun akıcı.Ulan bu Baldur's Gate 3 eski nesle gelmiyormuş ki :/ Önce ps5 fiyatlarına baktım sonra o fiyatların civarındaki pclere. 4060 ti - 6700xtli sistemler falan var 20 bin lira civarına. Önümüzdeki aylarda bir karar vermem gerekebilir yıllar önce konsol tarafını seçmiştim bakalım imkan olursa bu sefer hangisini seçeceğim
Benim için kıyas kabul edecek bir durum değil açıkçası. Bilgisayarda bir ekranda oyun oynarken diğer ekranda farklı şeyler yapmanın rahatlığı yeter. Oyun harici avantajlarını saymıyorum.Ulan bu Baldur's Gate 3 eski nesle gelmiyormuş ki :/ Önce ps5 fiyatlarına baktım sonra o fiyatların civarındaki pclere. 4060 ti - 6700xtli sistemler falan var 20 bin lira civarına. Önümüzdeki aylarda bir karar vermem gerekebilir yıllar önce konsol tarafını seçmiştim bakalım imkan olursa bu sefer hangisini seçeceğim