Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Baldur's Gate 3 uçuyor. Eş zamanlı oyuncu sayısı 800k yı geçti.
Böylelikle Steam'de eş zamanlı en çok oynanan oyunlar arasında 9. sıraya yerleşmiş oldu. Hogwarts Legacy'yı az farkla ıskaladı.

Oyun zamanında Witcher 3 gibi ''Perfect Storm'' olarak adlandırılıyor yani bütün unsurları kusursuz bir şekilde bir araya getirme sonucu ortaya çıkan bir ürün olarak.
Böyle oyunlar genellikle uzun yıllar boyu oynanır ve konuşulur.
Pc'den gelen olumlu tepkilerden sonra oyun Ps Store'da ön siparişlerde 1. sıraya uçtu.
Gaza gelip Diablo 4 almadığım için mutlu oldum. Neredeyse yarı fiyatına Baldur's Gate 3 alınabiliyor.
Baldur's Gate'in hem dünyası hem tarzı daha çok hoşuma gidiyor ve artı olarak beklentileri de aştı.
D&D yapımcıları Wizard of the coast ile birlikte yakından çalışıp geliştirmeleri oyuna baya yaramış.

Ulan bu Baldur's Gate 3 eski nesle gelmiyormuş ki :/ Önce ps5 fiyatlarına baktım sonra o fiyatların civarındaki pclere. 4060 ti - 6700xtli sistemler falan var 20 bin lira civarına. Önümüzdeki aylarda bir karar vermem gerekebilir yıllar önce konsol tarafını seçmiştim bakalım imkan olursa bu sefer hangisini seçeceğim

Ulan bu Baldur's Gate 3 eski nesle gelmiyormuş ki :/ Önce ps5 fiyatlarına baktım sonra o fiyatların civarındaki pclere. 4060 ti - 6700xtli sistemler falan var 20 bin lira civarına. Önümüzdeki aylarda bir karar vermem gerekebilir yıllar önce konsol tarafını seçmiştim bakalım imkan olursa bu sefer hangisini seçeceğim
Bende 3060 laptop var ultrada oynuyorum. Ara sıra fps düşüşleri oluyor ama genel olarak oyun akıcı.

Benim için kıyas kabul edecek bir durum değil açıkçası. Bilgisayarda bir ekranda oyun oynarken diğer ekranda farklı şeyler yapmanın rahatlığı yeter. Oyun harici avantajlarını saymıyorum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 4, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık