Oyunu 2021'de almıştım la 249 tlyeHer çıkan oyunu hemen oyna zaten kelinin vaat ettiği kadar zenginsin gerçekten keko
Oyunu 2021'de almıştım la 249 tlyeHer çıkan oyunu hemen oyna zaten kelinin vaat ettiği kadar zenginsin gerçekten keko
Tiyatro sahnesi izlemek gibi bir şey benim gözümde sıra tabanlı savaşlar. Bende yarattığı hissiyat o. Yoksa bu türün seveni için en kapsamlısını bu adamlar yapmıştır zaten eminim. Ben sevmemSavaşlara gerçek zamanlı aksiyona göre çok daha farklı şekilde yaklaşma imkanı veriyor. Elden ring gibi çok farklı şekillerde savaşabilecegin bir gerçek zamanlı savaş oyunu bile sıra tabanlı oyunlarının çeşitliliğine yaklaşamıyor. Başta dediğim gibi bu sisteme takilsan bile yapabileceğin şeylerin sınırsızlığını görünce alışıp seviyorsun. En azından bende öyle olmuştu.
Wartales diye bir oyun oynadım dediğin mantık. Bana muazzam keyif verdi. Baldurs gate'i çok bilmiyorum ama mantık olarak benzer gibi ve çok daha çeşitlisi...Sıra tabanlı combatını sevsinler. Muazzam emek harcanmış rpgnin sunduğu savaş deneyimine bak. Vuram da sıram gelene kadar duram
Larian combat işini çok iyi kotarıyor. Aşırı güçlü ve garip kombolar yapabiliyorsun ya da eline yüzüne bulaştırıp tüm takımını öldürebiliyorsun. Combat tam baymaya başladığı anda yeni skiller açıp daha da kompleks hamleler yapabiliyorsun. Ben garip şeyler denemek istiyorum diyorsan bir çantayı ağırlık ile doldurup milletin kafasına vura vura bile bitirebiliyorsun. Değişik güç fantazileri deneyebiliyorsun.Oyunu oynayabilecek donanımım yok da herhangi bir savaş oyununda şu geri zekalı sistemi görmeye dayanamıyorum. Roleplay içinde roleplay yapıyorsun kendi iç dünyanda savaşıyormuş gibi hissetmek için. Yoksa komedi mevzu.
Oathbreaker açmayı düşünüyorum, okuduğum bir serideki karakteri anmak adına. Ama açarım yayın geleceksen:d
Twitch, Discord veya Youtube üzerinden biraz bakabilirim. Barbar konusunda takılıyorum ya hangisini istiyorsan artık.Oathbreaker açmayı düşünüyorum, okuduğum bir serideki karakteri anmak adına. Ama açarım yayın geleceksen:d
Oyuna başlamak 15 dk sürüyor..Twitch, Discord veya Youtube üzerinden biraz bakabilirim. Barbar konusunda takılıyorum ya hangisini istiyorsan artık.
@LaughTale
Bir yayıncı üzerinden baktım biraz, oyunda birçok seçim yapabiliyorsun ve bu seçimlerin bir etkisi var. Bu durum hoşuma gitti bayağı.