Gördüm o haberi, onları da sildimEski save dosyalarını da silin diye bir community update paylaşmışlardı daha yüklemeye başlamadıysan unutmadan sil bence
Gördüm o haberi, onları da sildimEski save dosyalarını da silin diye bir community update paylaşmışlardı daha yüklemeye başlamadıysan unutmadan sil bence
Geforce now ile oynayacağımErken erişimdeydi oyun. 65 gb civarıydı. Sorun çıkmaması için bugün yayınlanan tam sürümü tekrar indirmek gerekiyormuş. O da 120gb civarı:d
Sarınca çok keyifli oluyor. Alışırsan seversin bence.Sıra tabanlı combatını sevsinler. Muazzam emek harcanmış rpgnin sunduğu savaş deneyimine bak. Vuram da sıram gelene kadar duram
Oyunu oynayabilecek donanımım yok da herhangi bir savaş oyununda şu geri zekalı sistemi görmeye dayanamıyorum. Roleplay içinde roleplay yapıyorsun kendi iç dünyanda savaşıyormuş gibi hissetmek için. Yoksa komedi mevzu.Sarınca çok keyifli oluyor. Alışırsan seversin bence.
Arpg tadı vermese de baya eğlenceli he.Sıra tabanlı combatını sevsinler. Muazzam emek harcanmış rpgnin sunduğu savaş deneyimine bak. Vuram da sıram gelene kadar duram
Her çıkan oyunu hemen oyna zaten kelinin vaat ettiği kadar zenginsin gerçekten kekoArpg tadı vermese de baya eğlenceli he.
Savaşlara gerçek zamanlı aksiyona göre çok daha farklı şekilde yaklaşma imkanı veriyor. Elden ring gibi çok farklı şekillerde savaşabilecegin bir gerçek zamanlı savaş oyunu bile sıra tabanlı oyunlarının çeşitliliğine yaklaşamıyor. Başta dediğim gibi bu sisteme takilsan bile yapabileceğin şeylerin sınırsızlığını görünce alışıp seviyorsun. En azından bende öyle olmuştu.Oyunu oynayabilecek donanımım yok da herhangi bir savaş oyununda şu geri zekalı sistemi görmeye dayanamıyorum. Roleplay içinde roleplay yapıyorsun kendi iç dünyanda savaşıyormuş gibi hissetmek için. Yoksa komedi mevzu.