Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Yahu millet bu oyunları oynarken kimsenin gitmediği yerlere gidip gesture deneyip duvara kılıç vuruyor bu from oyunlarının geleneğidir adam gelmiş nereye gidecegimi bilmiyorum o yüzden kötü diyor sjdjdhd

Cuma gecesi sonunda Poe 2'yi göreceğiz. Diablo 4 rezilliğinden sonra yap şovunu Chris reis. Zevk alarak oynadığım online oyun kalmadı.

Bomboş ovalarda at sürüp bir iki mağara denk getirmece oynamak beni sarmadı bir noktadan sonra feci sıktı hatta. Oyunun en zevk veren yani diğer tüm FS oyunlarda olduğu gibi özel olarak dizayn edilmiş bölgeler/haritalardı. Onu da zaten hepsinde deneyimliyorsun. ER abartılan bir oyun en çok da bu keşif hissi muhabbeti üzerinden abartılıyor.
Şu alın muhabbetini tekrar konuşalım. Şüphe etmeye başladım bu yorumları ben mi yazıyorum diye.

Son indirimler de almıştım elden ring'i ve kontrolcüm yok diye korkarak girmiştim oyuna. Şu an 60. saatlerimdeyim benim için harika bir oyun daha önce yaşamadığımmbir deneyim yaşatıyor bana hem zorlanıyorum hem de gittiğim her yerin bambaşka görünmesi beni benden alıyor oyunda.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık