Poe 2 nin gelmesine hala çok varya chrisin yapacağı en show en fazla bir sonraki lig de gelen nerfler olurCuma gecesi sonunda Poe 2'yi göreceğiz. Diablo 4 rezilliğinden sonra yap şovunu Chris reis. Zevk alarak oynadığım online oyun kalmadı.
Benim beklentim yakın zamanda betanın başlaması. 2-3 lig sonra da poe 2 gelir diye umuyorum. Bir sonraki ligin mekaniği loot atsın yeter. Nerfler rahatsız etmiyor artık.Poe 2 nin gelmesine hala çok varya chrisin yapacağı en show en fazla bir sonraki lig de gelen nerfler olur
Şu alın muhabbetini tekrar konuşalım. Şüphe etmeye başladım bu yorumları ben mi yazıyorum diye.Bomboş ovalarda at sürüp bir iki mağara denk getirmece oynamak beni sarmadı bir noktadan sonra feci sıktı hatta. Oyunun en zevk veren yani diğer tüm FS oyunlarda olduğu gibi özel olarak dizayn edilmiş bölgeler/haritalardı. Onu da zaten hepsinde deneyimliyorsun. ER abartılan bir oyun en çok da bu keşif hissi muhabbeti üzerinden abartılıyor.
3 lig desek 3er aydan 9 ay yapar nerden baksan 1 seneyi bulur yine çok bekletti bizi bu keltoş yaBenim beklentim yakın zamanda betanın başlaması. 2-3 lig sonra da poe 2 gelir diye umuyorum. Bir sonraki ligin mekaniği loot atsın yeter. Nerfler rahatsız etmiyor artık.
Açık beta olsa da onu oynasak bari. Kel bir anda sürpriz yapıp 1 lig sonra geliyor dese ne güzel olurdu.3 lig desek 3er aydan 9 ay yapar nerden baksan 1 seneyi bulur yine çok bekletti bizi bu keltoş ya