Yavaşsın.İndirmede şu an. Yarına akarız.
Yavaşsın.İndirmede şu an. Yarına akarız.
Yavaş değil fakirim, lütfen...!Yavaşsın.
Ben oynadım. Ne iyi ne kötü. Yarışmadan kazanmış olmasaydım bitirmezdim ama. Oynanacak bir dünya oyun varken ona para verilir mi diye soruyorsan da verilmez bence.Guardians of the Galaxy'i oynayanınız var mı?
Aldım da o yüzden Bir bakacağım bu akşam, vasat diyorsan eğer hiç olmazsa kütüphanede durmuş olurBen oynadım. Ne iyi ne kötü. Yarışmadan kazanmış olmasaydım bitirmezdim ama. Oynanacak bir dünya oyun varken ona para verilir mi diye soruyorsan da verilmez bence.
2 saati geçmezse iade et niye boşa gitsin ki paranAldım da o yüzden Bir bakacağım bu akşam, vasat diyorsan eğer hiç olmazsa kütüphanede durmuş olur
Bir şey satın alırken fiyat endeksimi yemek menüleri alıyorum. Oyunun fiyatı ortalama bir yemek kadar neredeyse. Dışarıdan yemeyi azaltınca istediğim çoğu şeyi almaya başladım gibi oldu.2 saati geçmezse iade et niye boşa gitsin ki paran
Bir basyapit değil ama eğlenceli bir oyun sıkılmazsın.Gorevler esnasında gittigin gezegenler de görsel sölen çok güzel tasarlanmışlar.Ben çabuk sıkılan birisiyim ama o oyunda sıkılmadim.Bir de ingilizce bilmen gerek çunku ekip devamlı arasinda geyik yapiyor filmdeki gibi komik atışmalar yaşanabiliyor.Bir süre sonra artık susun derken bulursun kendiniGuardians of the Galaxy'i oynayanınız var mı?
Elden ringi bitirdim ama kol aramadım değil çoğu zaman.
Rahatça oynanabiliyor mu ? Benim için bu önemli.Sekiro'yu bile mouse ve klavye ile oynadım.
Sekiro rahat oynanmıyor. Boss savaşlarında kol kullandım. Alışkanlığa bağlı biraz. Ben ilk Dark Souls 3 oynadım klavye ve mouse ile ondan dolayı alıştığım için diğer oyunları da aynı şekilde oynadım.Rahatça oynanabiliyor mu ? Benim için bu önemli.