Gereksiz bir uğraş olur:sSouls oyunları klavye ile oynanılır mı ?
Gereksiz bir uğraş olur:sSouls oyunları klavye ile oynanılır mı ?
Gamepad ile daha rahat olsa da klavye mouse ile de oynanır. Forumda klavye mouse ile seriyi bitirenler vardı.Souls oyunları klavye ile oynanılır mı ?
Oynayan var da dublajlı anime izlemek kadar tatsız bir hadise olarak yer eder bünyede büyük ihtimalleSouls oyunları klavye ile oynanılır mı ?
En ucuz gamepad 300 tl...Gereksiz bir uğraş olur:s
Gamepad ile daha rahat olsa da klavye mouse ile de oynanır. Forumda klavye mouse ile seriyi bitirenler vardı.
Almaktan vazgeçtim :/Oynayan var da dublajlı anime izlemek kadar tatsız bir hadise olarak yer eder bünyede büyük ihtimalle
İndirimden xbox gamepadi denk getir bir ara zulada dursun. Oyun da çok ucuzlamışsa al vakti gelince oynarsın yine indirim beklemek yerine.En ucuz gamepad 300 tl...
Almaktan vazgeçtim :/
Oynanır, bossların zorlayacağı yok çünkü böyle handikap veriyoruz kendimize.Souls oyunları klavye ile oynanılır mı ?
Ölücülüğü bırak çek bir gamepadOynanır, bossların zorlayacağı yok çünkü böyle handikap veriyoruz kendimize.
Var zaten FIFA ve NBA hariç hiç bir oyunda kullanmıyorum. Sevmiyorum ben ondan.Ölücülüğü bırak çek bir gamepad
Souls tarzı aksiyon oyunları ve yarış oyunları için de her türlü daha iyi bir seçenek. Fps shooter, strateji oyunu ve arpg oynarken klavye + fare ideal.FIFA ve NBA hariç hiç bir oyunda kullanmadım. Sevmiyorum ben ondan.
Dediğine katılıyorum Altan ama benim bünyeye gelmiyor o cihaz.Souls tarzı aksiyon oyunları ve yarış oyunları için de her türlü daha iyi bir seçenek. Fps shooter, strateji oyunu ve arpg oynarken klavye + fare ideal.