Tüm poe yayıncıları yayın açmış.. Tüwiçe bakmıyorum kendimi kontrol edemeyip 3 taksitle işi çözmemek için.. Ama piyasadaki arpgler de doyum noktasına çoktan ulaştı be Datte.. Farklı bir şeylere acayip aç insanlar.. Ki ben de öyleyim..Diablo videolarına bakıyorum. Ne hikayesine yükseldim ne oynanışına. Samimi söylüyorum Diablo adı sayesinde bu kadar sükse yapıp insanlara bakın bu oyun çok popüler olacak algısı yerleştirmese piyasadaki diğer arpglerden dönüp de oynamaya tenezzül etmez herhalde bir sürü insan.
Gaza gelip o kadar para gömme değmez. Ps4'e hiç gömme hele. Pc'den tadı çıkarTüm poe yayıncıları yayın açmış.. Tüwiçe bakmıyorum kendimi kontrol edemeyip 3 taksitle işi çözmemek için.. Ama piyasadaki arpgler de doyum noktasına çoktan ulaştı be Datte.. Farklı bir şeylere acayip aç insanlar.. Ki ben de öyleyim..
Benim forumla ne alakam var la 10 yıldır yazmıyorumdur. Hazır gelmişken demiş bir de evet geldim, oyundan da haberim var takip ediyorum çıkışına 2023 demişler de bence 2024 e kalır. Başkası olsa yazmazdım sana cevap vermemezlik edemedim twei.https://store.steampowered.com/app/2114740/Blasphemous_2/
bunu bekliyordum bi süredir daha çıkmamış ama wishliste attık. ilk oyunu forumdan @Honey Badger görmüştüm, buradan bildirim de atayım hazır gelmişken haberi yoksa o da bakar belki :d
Histo'ya sormuşsun da muhtemelen Starfield detaylı tanıtım gelir. Bir de biz bu işi yapamıyoz diye bağırırlar biraz.@Historia bu 11 Haziran'daki Xbox Showcase etkinliğinin olayı ne? TES 6 tanıtımı gelir mi?
Gamepass'e gelebilir bekle.Tüm poe yayıncıları yayın açmış.. Tüwiçe bakmıyorum kendimi kontrol edemeyip 3 taksitle işi çözmemek için.. Ama piyasadaki arpgler de doyum noktasına çoktan ulaştı be Datte.. Farklı bir şeylere acayip aç insanlar.. Ki ben de öyleyim..
Gollum için “şikayetleri dinleyip oyunu düzelteceğiz” denmesi de kötü. Harcayacağınız paraya ve zamana yazık. Atın çöpe gitsin.Şu oyunları sorunlu çıkartıp sonra da özür dileme furyası cidden can sıkıcı olmaya başladı.