Ps plus kataloğuna yeni oyunlar eklenmiş. Rage 2 ve İmmortal fenyx rising’i indiriyorum.
İkisi de baya boş kaldığımda oynayabileceğim oyunlarmış. Fenyx güzel başladı, hikaye anlatımını sevdim. Ama açık haritaya salınca baydı.
Rage 2’ye geçtim. Onun haritası bundan da beter. Boş arazide yarım saat araba sürüyorum. Kesinlikle açık harita olmamalıymış bu oyun.
Fenyx ubisoft’un son işlerinden daha iyiydi en azından (fc5, ac valhalla). Rage 2’nin de ses efektleri combat’tan alınan zevki baya katlamış. Ama ikisi de kötü açık harita oyunları (özellikle rage2).
Fenyx’e aslında haritası kötü demek doğru olmayabilir. Oynanışı sarmayınca bi upgrade için aynı aktiviteyi 5-6 kere yapmak istemiyorum. Yoksa 50 kamp temizleyip hepsinden gereksiz yeşil ve mavi loot düşürdüğümüz oyunlardan iyi. Oynanış daha iyi olsa belki haritasını da severdim. Karakterleri ve görselleri şirin olmuş. Sadece hikayeye odaklanıp bitiririm belki.
Rage 2’de ise oynanış zevkli olduğu için aktiviteleri yapmak sorun değil. Ama burda da aktiviteye gitmeye üşeniyorum. Yol çok uzun ve boş çölde araba sürmekten zevk alan bi insan değilim.
3 kişi beraber Re4 aldık. Ona başlamadan ikisini denemek istemiştim. İlerde boş kalınca devam ederim. Yalnız gereksiz açık dünyalardan bıkmışım artık onu farkettim. En sevdiğim türden soğumuşum.