The Forgotten City. Asla beklemezdim bu oyundan.
The Forgotten City. Asla beklemezdim bu oyundan.
Heykeller kafa döndürüyor diye falan mı? Üstüne koşan iskeletler komik gelmişti bana.The Forgotten City. Asla beklemezdim bu oyundan.
Aynen, ama heykeller o ana kadar hiç hareket etmemişti. Ben de o sıra başka şeye odaklanmıştım, bana baktığını görünce tuhaf oldum.Heykeller kafa döndürüyor diye falan mı? Üstüne koşan iskeletler komik gelmişti bana.
Aldınız mı oyunu ? alıp part 1i oynadıysanız nasıl beğendiniz miHâlâ sabırla Baldur's Gate'i bekliyorum. Müthiş bir oyun geliyor.
O yüzden bakmıştır. Heykele baktıktan sonra kamerayı başka tarafa çevirip yürürsen ve sonra heykele tekrar bakarsan kafası sana doğru dönüyor. Şehre girmeden önceki heykeller bile yapıyor.Aynen, ama heykeller o ana kadar hiç hareket etmemişti. Ben de o sıra başka şeye odaklanmıştım, bana baktığını görünce tuhaf oldum.
Ben dikkat etmemişim o zaman. Bu olay Diana'nın Altın Yayı'nı alırken oldu. Alan dar, ortam karanlık, yayı nasıl alacağımı çözmeye çalışıyordum.O yüzden bakmıştır. Heykele baktıktan sonra kamerayı başka tarafa çevirip yürürsen ve sonra heykele tekrar bakarsan kafası sana doğru dönüyor. Şehre girmeden önceki heykeller bile yapıyor.
Son 5 6 senede almadığım oyunu son 6 aydır aldım. Son 6 ayda 150den fazla oyun aldım hepsi olmasa bile rahat 30 tanesi minimum 6 kat zamlandıYaklaşık 2-3 gündür Twitch'de Diablo 4 yayını izliyorum ve izlerken canımı çektiren ve oynama isteği uyandıran ilk Diablo oyunu oldu diyebilirim.
Oyunda full karanlık bir atmosfer hakim ve kaliteli bir grafikle oyunu güzel detaylandırıp süslemişler. Efektler olsun ses kalitesi olsun çok iyi.
Bir buçuk sene önce Diablo 2 Remake çıktığında 40 dolar olmasına rağmen 280 TL'ye çıkmıştı , Diablo 4 70 dolar ama 1200 TL'ye çıkacak:/
Bu oyun çıktığında sadece @kekomancer oynayabilecek gibi duruyor.
Yok almadım ama 2-3 saatlik de olsa deneyimlemiştim birkaç ay önce. Tam sürümü bekliyorum zevkim yarıda kesilmesin diye. Beğendim mi peki? Beğenmek de ne? Aşık oldum. Türünün en iyi oyunu olmaya aday.Aldınız mı oyunu ? alıp part 1i oynadıysanız nasıl beğendiniz mi