Nasıl yahu, bazı görüntülerde görmüştüm quiditch sahasını ve süpürgelileri. Quiditch yoksa oyunu neye yapmışlarRpg HP oyunu yapıyorsun ama Quidditch koymuyorsun. Bak şu bile tek başına çoğu insanın hevesini kırmıştır.
Gelecekmiş dlc ile
Nasıl yahu, bazı görüntülerde görmüştüm quiditch sahasını ve süpürgelileri. Quiditch yoksa oyunu neye yapmışlarRpg HP oyunu yapıyorsun ama Quidditch koymuyorsun. Bak şu bile tek başına çoğu insanın hevesini kırmıştır.
cherry boşBu sığır kötü deyip gömüyorsa yüksek ihtimalle ciddi bir sorunu yoktur oyunun.
Benim gördüklerimden en rahatsız edeni, 3 laneti istediğin gibi yapıp okulda hala dolaşabilmen. Çok saçma olmuş o.
10 dakika sonra inecek. 1.5-2 saat kurulacak beklersen söylerim.Güvenilir midir?
Hem "yhaa çok az skill var" diyor hem de "4 tane skill ile oyunu bitiririm diye düşünüyordum" diyorşladskjfcherry boş
3 lanet 300 küsür sene önce yasaklanıyor, insanlar üzerindeydi sanırım. bu seri hpden 150 sene önce geçiyordu. oyunun içinde insanlara kullanıldığı bi yer göver var mı bilmiyorum ama genelde combatta trol goblin gibilerine kullanıyordu @Historia insanlar üzerinde kullanımı oldu mu hatırlamıyorum
Bundan haberim yoktu bak. Dlc ile de olsa gelecek olması çok iyi. 3.filmdeki gibi şöyle karanlık fırtınalı bir ortamda göz gözü görmezken kıran kırana bir maç da mı yapmayak? xDNasıl yahu, bazı görüntülerde görmüştüm quiditch sahasını ve süpürgelileri. Quiditch yoksa oyunu neye yapmışlar
Gelecekmiş dlc ile
cherry boş
3 lanet 300 küsür sene önce yasaklanıyor, insanlar üzerindeydi sanırım. bu seri hpden 150 sene önce geçiyordu. oyunun içinde insanlara kullanıldığı bi yer göver var mı bilmiyorum ama genelde combatta trol goblin gibilerine kullanıyordu @Historia insanlar üzerinde kullanımı oldu mu hatırlamıyorum
insan harici yaratıklara neler yapıyor bi görsen...
Histo kullanmaz onu, fazla iyi yürekli bunun için
adamın içeriği bu, gülünüyor bi de. filmler filimler sonrası bu mizah baya tuttu vasat altındaHem "yhaa çok az skill var" diyor hem de "4 tane skill ile oyunu bitiririm diye düşünüyordum" diyorşladskjf
quidditch toplumların afyonudurBundan haberim yoktu bak. Dlc ile de olsa gelecek olması çok iyi. 3.filmdeki gibi şöyle karanlık fırtınalı bir ortamda göz gözü görmezken kıran kırana bir maç da mı yapmayak? xD
Afyonun her türlüsüne evet.quidditch toplumların afyonudur
Ben oynadım kullanılıyor. Başkalarının yanında kullanırsan 1-2 cümlelik tepkileri de var.cherry boş